View Single Post
Stary 22-04-2022, 09:25   #18
user431
ford::beginner

Model: FF4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Demontaż boczków bagażnika w kombi

Cytat:
Napisał tombalt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolejna sprawa, to po co Ci taki prąd? Zamierzasz ciągnąć przyczepę? Jeśli tak to ja bym założył oryginalny moduł Forda. Wtedy masz kontrolę trakcji z uwzględnieniem przyczepy
Żadnych przyczepek nie będę ciągnął, tylko bagażnik rowerowy. Zastanawiałem się nad oryginalną wiązką Westfalii, ale była słabo dostępna i potrzebne jest programowanie, czego sam już nie ogarnę, a warsztaty z którymi rozmawiałem wydawały się nie mieć doświadczenia z FF mk4 i deklarowały "będzie pan zadowolony". Dodatkowo w instrukcji od Westfalii, wskazują, żeby wbić się w przewód lampy za rozpinanym konektorem, co w sytuacji ewentualnej wymiany żarówki jest równoznaczne z koniecznością przecięciem tego kabla... (jeśli ktoś zrobi to zgodnie z instrukcją). Jeśli kiedyś w przyszłości będę potrzebował ciągnąć przyczepy to wrócę do tematu dedykowanej wiązki, ale teraz to tylko do sporadycznego transportu rowerów.
user431 jest offline   Odpowiedź z Cytatem