View Single Post
Stary 24-11-2022, 17:53   #76
lukast
ford::advanced

Model: Ford S-Max
Silnik: był 2.0 TDCI 163 Km, jest 2.5 FHEV 190km
Rocznik: był 2014, jest 2022
Domyślnie Odp: Hybryda - kto już ma, wrażenia i odbiór

Jc
Cytat:
Napisał kobrys Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@lukast - a plama została? W tamtych okolicach często są odpływy że skraplacza od klimy
Fałszywy trop. Okazało się że zarówno końcowe tłumiki jak i środkowy mają w hybrydach fabryczne małe dziurki by woda ktra skrapla się w środku tłumików mogła swobodnie odpłynąc. Wiec jest wszystko ok

Bump:
Cytat:
Napisał AstraC Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to pierwsze mody za płoty.
Generalnie wszystko plug and play, wystarczy kupić kubki z lampkami, przełożyć. Wtyczka u mnie była.
Z pewnych źródeł wiem że @lukast też pewne sukcesy odniósł. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gratulacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U mnie wpadło oświetlenie nóg dla pasażerów z tyłu. Również plug and play, lampki z viniale (w titanium wiązka jest, brakowało lampek)
Z model jak u ciebie poczekam do wiosny, twarde plastiki zimą nie lubią rozbierania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg IMG_20221123_112123.jpg (96.2 KB, 115 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg IMG_20221117_223452.jpg (78.0 KB, 128 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez lukast ; 24-11-2022 o 17:57
lukast jest offline   Odpowiedź z Cytatem