Cytat:
|
jesli to topielec to dopiero początek przygody
zacznij od wtyczek w BCM (nogi pasazera)
jak znajdziesz zielone slady na wtyczkach lub w gniazdach to masz winnego
|
Jutro tam zajrzę i dam znać co znalazłem
Bump:
Cytat:
|
Słuchaj, jeżeli mechanik coś robił i był błąd świec żarowych. A teraz znów wywala Ci taki błąd, to pierwsze moje kroki prowadziłyby do tego mechanika. Niech sprawdzi - wziął za usługę pieniądze, więc chyba udziela gwarancji na swoje usługi. Chyba, że to warsztat w stylu: 'gwarancja do bramy i się nie znamy '.
Druga kwestia, niech sprawdzi co jest teraz i niech Cię informuje co dalej. Jak wpadnie na pomysł, że coś wymieniać trzeba, to warto zadać pytanie co z pozostałymi, już wymienionymi elementami. Bo tak to pół auta można wymienić.
Przerabiałem problem z pompką spryskiwacza, miesiąc temu i myślę, że to nie jest dobry trop. Przede wszystkim auto by cały czas było pod napięciem (ciągle słychać by było przepływ prądu na elektrycznych układach pod maską) i byłoby to ciągłe. Nie ma mowy o tym, że samochód jedzie i nagle wysypuje mu elementy, a potem jakby nigdy nic wszystko się zeruje. Komputer jest zalany ciągle i może być tylko gorzej ze zwarciem.
|
Taki był plan
Tylko właśnie problem w tym że jestem uziemiony 100km od miejsca gdzie to robiłem.
Dwa nie wiem jaki teraz jest problem bo to co wyskakuje na ekranie to nawet ciśnienie opon jest.
Generalnie objaw jakby nagle samochód przestał dostawać stałe paliwo. Szarpie, zwalnia nie przyspiesza nie da się jechać...
Tylko co ma to wspólnego z tymi wszystkimi alarmami