View Single Post
Stary 15-01-2023, 13:12   #74
jacubb
ford::amateur

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: 1.5TDCi zmianę mocy fabrycznej z 95 na 120 KM czy jest możliwa ??

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Można.
Tempomat też Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Thank you very much. I have already did it I just wanted to confirm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. By the way, PCM version where you cannot upgrade power to 88kW is based on some date of car manufacturing? Or it's based on the recall 17E09? Because Ford is updating PCM firmware on this recall.

My car has cruise control by default, what is possible to change there or what do you mean? Could you explain please?

Google Translate:

Dziękuję bardzo. Już to robiłem chciałem tylko potwierdzić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Swoją drogą wersja PCM w której nie ma możliwości podniesienia mocy do 88kW bazuje na jakiejś dacie produkcji auta? A może jest oparty na wycofaniu 17E09? Ponieważ Ford aktualizuje oprogramowanie układowe PCM w ramach tego wycofania.

Mój samochód ma domyślnie tempomat, co można tam zmienić lub co masz na myśli? Czy możesz wyjaśnić, proszę?

Ostatnio edytowane przez jacubb ; 15-01-2023 o 13:28
jacubb jest offline   Odpowiedź z Cytatem