View Single Post
Stary 17-03-2023, 19:49   #4
SRS
Moderator

Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
Domyślnie Odp: Uceglony moduł wspomagania kierownicy (PSCM)

Cytat:
Napisał metmusic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A po co całą kolumnę?
a kto mówi o wymianie całej kolumny , nr części podałem aby łatwiej znaleźć konkretną kolumnę kierowniczą z odpowiednim modułem ,
sory w poprzednim poście zapomniałem dodać nr PSCM-a 8V51-3C579-AG i starsze nr kolumny to 8V51-3C529-JB do JS
proszę a tu cała kolumna za 100 zł
https://allegro.pl/oferta/ford-fiest...jr-13385411050
Cytat:
Napisał metmusic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może sam go przyjmie?
sam nie przyjmie , sprawdzone
Cytat:
Unfortunately, we have no good news: it seems the module is damaged (flash memory is partially broken). According to the data files that were created during the test, values read do not match to the values written during the programming.
a tłumacząc:

"Niestety nie mamy dobrych wieści: wygląda na to, że moduł jest uszkodzony (pamięć flash jest częściowo uszkodzona). Zgodnie z plikami danych, które zostały utworzone podczas testu, odczytane wartości nie zgadzają się z wartościami zapisanymi podczas programowania"

nie wiem jaki masz moduł założony u siebie ( vin by odpowiedział ) i na pewno na nim znajduje się nr części , standardowo ostatnia litera nie jest istotna
SRS jest offline   Odpowiedź z Cytatem