View Single Post
Stary 12-06-2023, 00:03   #724
klocolus
ford::professional

Imię: Karol
Model: mondeo MK4 / MK5
Silnik: 1.6 eb ~210KM / 2.0 tdci 215KM
Rocznik: 2014 / 2017
Domyślnie Odp: Chiptuning 2.0tdci 150/180KM 2015r.

Cytat:
Napisał Hansolo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mimo to szukam odpowiedniego. Szkoda że nie ma , lub nie mogę znaleźć , jakiś customowych misek olejowych z amelinium i radiatorami. To zrobiłoby robotę. Przy następnych zakupach kupię ze dwa większe filtry z pasującymi gwintami i średnicami .
Sam większy filtr oleju będzie miał pomijalnie mały wpływ na temperaturę. Wymiennik ciepła jest bardzo mały i jakby tu dobrać coś większego to miałoby sens.

Cytat:
Napisał Hansolo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czipsuj, bez obawy.
Ja już zrobiłem, delikatny program 215KM i 430NM (pod automat), góra pięknie wstała i czuć różnicę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Olej u mnie już wcześniej łapał i 120 stopni, aż nie chcę sprawdzać teraz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
klocolus jest offline   Odpowiedź z Cytatem