Temat: [Focus 2014-2018] 1.5 Ecoboost Pierwszy serwis po zakupie.
View Single Post
Stary 30-11-2023, 10:57   #72
BartekMakarskiCastrol
ford::amateur

Imię: Bartek
Model: Mustang
Silnik: 5.0 V8 GT
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: 1.5 Ecoboost Pierwszy serwis po zakupie.

Cytat:
Napisał kopson Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no cóż, każda myszka (pliszka?) swój ogonek chwali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gdyby wypowiadał się tu ekspert np. Mobila to też by zachwalał swoje produkty.

Żeby jednak być obiektywnym to dodam, że Focusa, którego użytkowałem poprzednio, też zalewałem Castrolem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zrobiłem nim niespełna 100k km i nie było problemów z silnikiem. Pilnowałem tylko interwałów, by były one częstsze niż zaleca producent.
Panowie, nie ukrywam, że mam problem, bo staramy się odpisywać z kolegami na forach jak najbardziej rzeczowo, bez jakiejkowiek reklamy, ale wszystko jest kasowane, nawet posty z argumentami czy linki do testów. Napisałem do Administratora pytanie i prośbę o info jak możemy brać udział w dyskusjach. Organizujemy też w przyszłym tygodniu spotkanie online technologiczne, zeby można nam było bezpośrednio zadać pytania- spotkanie absolutnie niesprzedażowe, bez jakiegokolwiek przedstawiania ofert. Jeżeli byłyby osoby zainteresowan i Admin sie zgodzi to wrzuce link.
BartekMakarskiCastrol jest offline   Odpowiedź z Cytatem