Cytat:
|
Po prostu zaczęliście zwracać uwagę na to, czego wcześniej pedantycznie nie sprawdzaliście
|
na pewno masz sporo racji, akurat ja np. mam jakoś tak w nawyku zerknąć na zuzycie paliwa po trasie, tym bardziej po zalaniu E10 byłem bardzo ciekawy jak będzie ze spalaniem i trochę mnie zatkało, powiedzmy średnio około 1 litra więcej niż na E5, a trasa dokładnie ta sama od lat i powiedzmy na E5 jezdziłem w mrozne dni, a teraz już prawie wiosna, w necie można wyczytać wiele informacji na temat E 10 np. o korozji wtryskiwaczy itp. a w E5 to niby wody nie było? czaami można pomysleć że niektórzy pisarze w necie próbują nakłaniać do Pb 98 która ze względu na cenę była mniej popularna więc jest okazja nagonić klienta
Bump:
Cytat:
|
lepsza elastyczność i płynność pracy silnika.
|
ja na elastyczność czy też przyspieszenie lub płynność nie narzekam jest ok ino to chlanie zaczyna mnie zastanawiać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.