Cytat:
Tak swoją drogą to jedna z tych psychologicznych pułapek kupujących auta, że duży przebieg = zajechany trup, a mały przebieg to nówka sztuka jak z salonu. Wciąż do świadomości ciężko przebić z tym, że auta nie zużywają się wyłącznie przebiegiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Racja! Wiesz - dostalem za darmo wiec nie narzekam. Jednak fakt, auto od mojego dziadka - jezdzil maks 15 km na tydzien! Auto zrobilo az 2 trasy - po 300 km w jedna strone.
Gdy odziedziczylem to od strzalu poszlo:
Rozrzad, Wszystkie filtry, filtr paliwa, hamulce, opony nowe, uruchomienie zapalniczki, uruchomienie radia, nawet zarowki musialem wymienic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i gdy juz sie cieszylem ...... mam jazde z immo i licznikami :/
Szczerze, wolabym kupic z przebiegiem 150-200k od kogos kto ma auto od 10 lat i robi te 15k rocznie bo przynajmniej przez jakis czas musial cos robic i wie o tym aucie wiecej. Ja poki co, nie wiem nic, i wiem ze juz lekko mnie irytuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.