Temat: [Focus 2018- ] Zalety, wady i usterki
View Single Post
Stary 31-01-2025, 09:56   #2849
mskgs
ford::advanced

Model: Focus Mk4.5
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: Zalety, wady i usterki

Cytat:
Napisał Foka mk4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ręce opadają. To może wiatrak chłodnicy też wyłącz bo jak to piszesz po "****zie" dostaje. Po to to jest. Ma szybko schłodzić wnętrze auta i tyle.
Ale się uśmiałem.
Cytat:
Napisał Flisator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już się przekonałem że nie warto z takimi ludźmi dyskutować. Bez urazu. Ale w pracy mam takiego , co właśnie podobnie robi. Nie wytłumaczysz mu że to bez sensu. On tak uważa i koniec. Ma też inne fantastyczne teorie. Jedni mają czas na takie "zabawy" inni mają to w nosie. Efekt żaden ale jeśli ktoś z tego powodu ma być szczęśliwym to niech tak robi.
Chyba nie zrozumieliście w czym rzecz. Nie każdy lubi jak mu od razu wiatrak na "pełnej piździe" chłodzi wnętrze w lecie i ja też do takich osób należę. Po uruchomieniu samochodu w takich warunkach zmniejszam manualnie siłę nawiewu. Po pierwsze nie lubię jak na mnie dmucha na maxa, po drugie nie słyszę wtedy muzyki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie ma to nic wspólnego z tym czy wiatrak na tym cierpi czy nie.
mskgs jest offline   Odpowiedź z Cytatem