Udało mi się dostać do tej anteny. Okazuje się, że ją mam... Ta ma numer AM2T-15K603-LB. Nie wiem czy to ma znaczenie(nie powinno). Zamówiłem z końcówką LA. Jutro zamienię i zobaczę, może po prostu padła. Zostawiam zdjęcia, żeby nikt już nie musiał się męczyć. Zaznaczam czerwoną linią w którym miejscu się to znajduje patrząc z góry na wykładzinę(między 2. a 3. rzędem siedzeń tak jak wspominał kolega wyżej). Wtyczka na wyciągnięcie ręki jak widać, idąca prawą stroną samochodu jak również kolega wyżej pisał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Uratowałeś mnie od prucia podsufitki ale widzę że tutaj prosto też nie będzie jak będę chciał to zrobić dobrze. Martwi mnie natomiast myśl, że i to może nie pomóc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co do dostępności tej wiedzy no to niby wiele rzeczy się pokrywa z mondeo ale są pewne detale(takie jak ten), które jednak się różnią, a moderów S-maxa jest relatywnie mało lub nie chętnie się chwalą swoją robotą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..