View Single Post
Stary 19-06-2025, 21:38   #3
koniode
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 2.0
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Hak elektryczny, błąd i irytujący dźwięk w bagażniku

Cytat:
Napisał k0ksik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witajcie.
Mam problem z elektrycznym hakiem (generalnie działa, zamyka się i otwiera) ale wyskakuje ciągle komunikat jak na załączonym zdjęciu i po otwarciu auta, bagażnika nawala irytującym sygnałem dźwiękowym z bagażnika przez jakieś 20 sekund.

Można jakoś to wyłączyć forscanem? W sensie ten piszczący dźwięk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szukałem w instrukcji bezpiecznika, odpowiedzialnego za hak ale nie znalazłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Edit: stało się to po wymianie akumulatora(bms resetowany) nie wiem czy można wiązać te tematy ze sobą.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

hej udalo ci sie to wylaczyc albo naprawic? w necie nic nie moge znalezc na ten temat. dzieki!
koniode jest offline   Odpowiedź z Cytatem