Cytat:
ciekawe czy Twojego auta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
|
Na wydruku data i godzina się zgadzają... chociaż data może sugerować żart serwisanta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Romek, napisz lepiej czy moje wyjaśnienia Ci wystarczają, i.
|
Tak, dzięki za podjęcie wyzwania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sądzę, że teorię mamy przepracowaną i dalsze rozbijanie tego na atomy już wiele nie zmieni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co mi jeszcze przyszło do głowy - łożyska mcphersonów,jednak nie ma żadnych stuków, kierownica puszczona po skręcie wraca do położenia neutralnego, więc zatarte nie są. Uszkodzona poduszka gumowa?
Tylko zastanawia mnie, czemu koła przestawiają się o pewien kąt i tak zostają?
Stąd teza o wpływie wspomagania i dążeniu układu do równowagi.
Kolejny pomysł do sprawdzenia organoleptycznego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. układ przestawia koła lekko w prawo i tak zostaje. OK, niech mu będzie, czy zatem słusznym było by przestawienie kół w lewo? Pomijając plus ujemny tej operacji, czyli przekoszoną kierownicę...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co mogę zrobić? Amortyzatory, zwrotnice, łożyska i poduszki mcphersonów, a na sam koniec przekładnia kierownicza...