View Single Post
Stary 10-12-2025, 12:11   #33
Runio84
ford::beginner

Imię: Marcin
Model: Ford Focus Mk2 FL
Silnik: 1.6 Ti-VCT 116KM, 85kW
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Kompresja silnika 1,6 TI-VCT 115kM Benzyna

Cytat:
Napisał papkin44 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
^^ Absolutnie się zgadzam!
Sam posiadam Fokę z 2006 roku i gdybym miał ją teraz sprzedawać, to wyceniłbym na 17 000 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale to byłaby cena zaporowa, choć uczciwa – i tak nikt by tego nie kupił, bo przecież są "tańsze".
Kupujących interesuje przede wszystkim cena a nie wartość użytkowa (tj., ile trzeba dołożyć: czy układ hamulcowy do wymiany, stan UV-techniczny lamp).
Wiesz 17 tyś nikt Ci nie da wiem bo właśnie kupiłem kolejny samochód i pomimo iż w swoim w zeszłe wakacje:
- zrzuciłem całość zawieszenia wraz z belkami
- wypiaskowałem cały samochód wraz z belkami nałożyłem 4 warstwy kwasu ortofosforowego
- potem zmyłem
- nałożyłem farbę gruntujący dla rafinerii wiertniczych na morzu i na końcu farbę dla rafinerii na morzu
- do tego wymieniłem całość zawieszenia przód tył
- zmieniłem też maglownice
- płyny hamulcowe
- zmieniłem olej silnikowy 2 razy w ciagu 5 tyś km aby wypłukać z syfu
- oleje silnikowe zmieniam co max 10 tyś a do tego zrobiłem wymiane z płukaniem i odpiekaniem piankami
- zaciski tarcze klocki itd ale zrobiłem to dla funu bo chciałem kiedys pobawić sie w mechanika amatora Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale szczerze nawet wiedzac ile czasu i kasy władowałem to wiem ze nikt by mi nie dał 10 tyś zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jak by nawet ktoś tyle chciał dac to podejżewam ze chiał by jaks bonus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Runio84 jest offline   Odpowiedź z Cytatem