ale wynalazek! dlatego nie lubie japończyków mają dziwne pomysły ale umią wykrzesać wiele wiecej z litra niz niemcy. tu mają +
Wracając do temmatu to ja bym wywalił całość i zbudował coś ładnego z nierdzewki + na końcu ładni filterek.Wg mnie moze być kłopot jeśli zostanie obudowa filtra a blos trafi przed nią?? No bo jak Blos przed filtrem tego jeszcze nie grali?? Ewentualnie zostawić puche przed nią dać blosa i załozyć stozek ale nie wiem czy bedzie banglać trzeba by spróbować, no i jeszcze jedna sprawa czy ta pozostawiona pucha oczywiście bez filtra w środku nie przyczyni sie do pogorszenia osiągów auta? no bo taka "bania" w dolocie gazu (jakieś zawirowania, zbieranie sie gazu)
Pozatym ja bym sie zastanowił czy przy tych cenach warto inwestować ładne pare zł w instalke. Dziś przezyłem szok ropa drozsza od benzyny na stacjach o 10-12 gr!!!
pb95- 3.72
on - 3.84
lpg- 2.22
ceny z gdyni, ja bym to przemyślał na twoim miejscu dokładnie, inwestycja to około 450 zł, jeśli ci auto nie strzela i mikser nie sprawia zbyt duzo kłopotów to bym nie ruszał!, bo jak doliczysz koszty przeglądu, troche wieksze spalanie lpg to te 450 zł bedą sie wieki zwracać.
To tylko moje zdanie ale naprawde bym to przemyślał
|