Cytat:
|
Napisał destroyerr
Próbowałeś resetować kompa i zrobić samoadaptację?
|
Jeszcze tego nie probowalem. Najpierw musze znalezc odpowiednie posty w archiwum jak to mam bezpiecznie i bez zbednych klopotow przeprowadzic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przy okazji musze rozlaczyc kostke od poduchy pod fotelem kierowcy (na wszelki wypadek bo mi miga kontrolka poduchy - ale tylko raz wiec jest to obwod poduszki kierowcy, rozlaczenie kabelkow nie zaszkodzi) oraz przy kierownicy wiec odlaczenie aku bedzie konieczne. staram sie wszystko zebrac w kupe - najpierw odpinam aku, czekam z 20 - 30 minut, odpinam i czyszcze kostki od air-bagow (w tym czasie robi sie automatycznie reset kompa), nastepnie zapinam kostki, podpinam aku i musze zrobic samoadaptacje (znalazlem tyle ze trzeba wlaczyc silnik na ok 3 - 4 minuty na luzie - tak zeby sie zdazyl nagrzac, wiec moze nawet troche dluzej niz 4 minuty, pozniej depnac lekko na gaz do ok 1200 obr/min i tak trzymac przez od 3 minuty, czytalem ze nie tyle przez 3 minuty co zeby sie dmuchawa wlaczyla, czasem jeszcze niektorzy zalecaja przejechac sie ok 8 km z roznymi predkosciami). czy jeszcze cos mnie czeka? cos pominalem?
dzieki za wsystkie sugestie, na pewno sie przedzej czy pozniej przydadza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.