Cytat:
|
Napisał Slawko
KriSSo, bez nerwów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sam zrobisz
|
Slaw, jasne że bez nerwów. Ja z tym problemem walczę od hm... maja zeszłego roku. Ile to już minęło ? 14 miesięcy ? Wydałem ogółem na różne diagnostki i wymianę części w związku z kangurem łącznie około 1000 pln. Zjeździłem kilkanaście zakładów mechaniki pojazdowej, w tym ASO. Tym razem dalej nie mam się już do kogo odwołać, bo ASO to serwis najwyższej teoretycznie instancji. Dalej problem nie został rozwiązany. Ja już nie mam ani ochoty, ani siły dalej się w ten sposób męczyć, bo mój zawód to zupełnie inna dziedzina niż mechanika. Autko ma mi służyć i nie robić problemów. W tym układzie sprzedam auto, bo nie mogę nieustannie brać wolnego co parę dni, by zajmować się smochodem. Czas dać sobie spokój. Żeby bylo śmieszniej - auto ma 66.000 km przebiegu !. Kupując je w 2004 roku, z przebiegiem 33.000 km sądziłem, że mam super spokój na co najmniej 3 lata. Cholernie się pomyliłem.