View Single Post
Stary 27-04-2007, 09:07   #25
blur
ford::advanced

Model: był :(Mondeusz ST 220
Silnik: 3 lytry ;)
Rocznik: 11.2004
Domyślnie

Cytat:
Napisał frompoland
,
A co do kolegi blur'a to pamiętasz kierowcę rajdowego (Polskiego) który zginą na torach? też dobrze jeździł, był nawet mistrzem Polski więc swoje tanie teksty zostaw robotnikom z którymi za często się widujesz, pomyliłeś ligi kolego - kończę ten temat w Wiśle jest do wglądy średnie spalanie ze 100km
Przepraszam wszytskich, ale musze odpisac.

Panie "frompolad"
Załosny jesteś. Nie znasz mnie i takie teksty mi tu sadzisz lub uczysz mnie jezdzic chociaz w zyciu nie widziałes jak jezdze.
Nie zwracaj sie do mnie per "kolego" bo nigdy nim dla ciebie nie bylem i nie bede, poprostu z ludzmi powyzej pewnego poziomu sie nie zadaje i nie chodzi to o wyksztalcenie tylko o kulture.
Nie wiem ponadto co masz do "robotnikow", ale znam wielu i sa to naprawde ludzie w porzadku, a ty drobny cwaniaczku skonczyles pewnie korespondencyjny wieczorowy kurs krasomowstwa i uwazasz sie za kogos lepszego niz ludzie pracujacy fizycznie ? a moze mamusia i tatus kupili auto zeby ich pociecha mogl cos w koncu soba zaprezentowac ? Swoje flustracje i swoje kompleksy lecz gdzie indziej.

Ponadto po co tutaj temat Pana Kuliga, nie wiem po co ten przyklad ... ze kazdy moze zginac na ulicy ... ano moze.

Kolejny forumowy mega fachowiec od wszystkiego ... ech żenada.

Wypowiadasz sie widze w wiekszosci watkow, czy myslales moze na tym zeby zawrzec w nich jakas tresc i pomoc osobom ktore je zakladaja ? bo najczesciej sa wynaturzenia flustrata na temat diesli o ktorych pewnie nie masz zielonego pojecia.

[ Dodano: 2007-04-27, 09:18 ]
Cytat:
Napisał blur
Ponadto V6 widze nadal pala 6-8 litrow ... no to sa jaja poprostu
Cytat:
wpadnij zalej za 300zl i polecim w trase to sie przekonasz jak mozna V6 jechac szybko (120-140) i spalic ponizej 10l :fcp4
Byc moze, jezdzilem ze 2 razy w zyciu V6 i kazdy mowil ze duza pala.... moze tu jest inaczej.

Zreszta kwestia wyboru wersji silnikowej to poprotu kwestia preferencji i zasobnosci portfela ... jak zazwyczaj w zyciu.