![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Imię: Adam
Model: Focus
Silnik: 1.5
Rocznik: 2017
|
![]()
Witam,
Mam pytanie, od jakiegos czasu slysze dosc glosne brzęczenie wiatraczka ktory znajduje sie tuz pod kolanem kierowcy. Czy macie jakies pomysly/patenty jak to poprawic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: 02-03-2016
Model: Ford Focus MK3.5 / MK4.5
Silnik: 1.6 Ti 105km/ 1.0 125km MHEV
Rocznik: 2015 / 2024
|
![]()
Mam to samo, ale powiem ci że tam jest naklejka przy wiatraku która się odkleja i wiatrak w nią uderza. Próbowałem to rozebrać, ale dałem se spokój. W dziurę wjedziesz i przestanie
Na 1 jest ok ale im wyżej tym mocniej wibruje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Imię: Adam
Silnik: 1.5
Rocznik: 2017
|
![]()
wlasnie u mnie najgorzej jest na luzie, jak stoje z przekrecona stacyjka, lub wlaczonym silnikiem. Wtedy po prostu slychac to bardziej - potem jak jade to juz halas inny zaglusza.
Wymienilem ten silniczek - na uzywany tez z Alle - ale jest dokladnie to samo. Wiec albo trafilem na trefny ponownie, albo to inna kwestia. Z ta naklejka to rzeczywiscie sie przyjrze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzieki! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
FCP member
![]() Imię: Piotr
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2016
|
![]()
Używany - w podobnym, lepszym, gorszym stanie niż Twój. Niepotrzebne skreślić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |