![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#791 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Anka
Model: HYUNDAI IX20
Silnik: 1,6 125KM
Rocznik: 2003
|
Cytat:
Uro2, nie widzę przeszkód - umawiamy sie w Toruniu i jedziesz z nami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#792 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-04-2008
Model: Renault Scenic
Silnik: 1.6 16V 107KM K4M
Rocznik: 2002
|
[QUOTE=Anabela;1231605]myślę, że i tak zainteresowani spotem są dosyć często na forum więc numery są zbyteczne, no chyba, że koniecznie chcesz już ten mój numer to może Ci go prześlę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)heheh
|
|
|
|
|
|
#793 |
|
|
Anabela musisz się jeszcze zdecydować czy jedziesz z FCP czy z MKP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
|
|
|
|
|
|
#794 |
|
|
Nie, no wiesz, bez przesady Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak zastrzeżony to nie będę się narzucać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W sumie możemy przecież tutaj się umówić w konkretnym miejscu o konkretnej godzinie i będzie git Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#795 |
|
|
zastrzeżony nie jest więc jeśli tylko zechcesz wystarczy słówkoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)hehe
|
|
|
|
|
|
#796 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#797 | |
|
![]() Imię: Jacek
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: stary
|
Cytat:
nie no.... tak to nie róbcie..... nie rozdzielajmy się na FCP i MKP..... Przecież wszyscy razem się możecie zebrać...... Z MKP z Torunia na pewno jedzie balcer i Mr mapka..... |
|
|
|
|
|
|
#798 |
|
|
sercem kolegów z Torunia dodamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wywinęłaś się, lecą odsypiać poprzednia noc bo tylko 3 godz spałem rano, do nast razu
|
|
|
|
|
|
#799 |
|
![]() Imię: Jacek
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: stary
|
W ogóle jest to spot FORDA
|
|
|
|
|
|
#800 |
|
|
wszyscy pojedziemy jako jedna wielka rodzina Fordów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|