Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|kujawsko-pomorska
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 25-08-2009, 21:30   #791
Anabela
ford::beginner

Imię: Anka
Model: HYUNDAI IX20
Silnik: 1,6 125KM
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Zlocik? :)

Cytat:
Napisał przemekmondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Anabela na 12 zaklepałem soboe urlop więc moje szanse rosną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Jakby chociaż z połowa tu zapisanych pojechała to już bysmy niezły korek w Grudziadzu zrobili, hehe. Musimy też ustalić skąd i o której godz. zrobimy wylot na spot, bo przecież wszyscy nie mieszkamy obok siebie tylko w różnych dzielnicach CT. Często jeżdże przez Grudziądz tą trasą i mogę powiedzieć, że małą godzinę trzeba liczyć, żeby dostać się do pierwszego skrzyżowania w Grudziądzu. Proponowałbym jakieś 1,5h przed spotem się gdzieś umówić, małe przywitanie, parę uścisków i w drogęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co Ty na to? Może też reszta osób chętnych z naszego regionu sie wypowie to coś razem wymyślimyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pzdr
Spoko, fajny pomysł. Przed wyjazdem wymienimy się numerami tel i będziemy w kontakcie. Tak sobie myślę, ze mogli byśmy się wcześniej spotkać, tak na godzinkę chociaż, część z nas się nie zna wcale, a tak trochę byśmy pogadali i już raźniej by się tego 12 jechało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Uro2, nie widzę przeszkód - umawiamy sie w Toruniu i jedziesz z nami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stary 25-08-2009, 21:40   #792
przemekmondeo
ford::average

Model: Renault Scenic
Silnik: 1.6 16V 107KM K4M
Rocznik: 2002

[QUOTE=Anabela;1231605]myślę, że i tak zainteresowani spotem są dosyć często na forum więc numery są zbyteczne, no chyba, że koniecznie chcesz już ten mój numer to może Ci go prześlę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)heheh
przemekmondeo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 25-08-2009, 21:42   #793
przemekmondeo

Anabela musisz się jeszcze zdecydować czy jedziesz z FCP czy z MKP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Stary 25-08-2009, 21:44   #794
Anabela

Nie, no wiesz, bez przesady Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak zastrzeżony to nie będę się narzucać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W sumie możemy przecież tutaj się umówić w konkretnym miejscu o konkretnej godzinie i będzie git Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 25-08-2009, 21:45   #795
przemekmondeo

zastrzeżony nie jest więc jeśli tylko zechcesz wystarczy słówkoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)hehe
Stary 25-08-2009, 21:46   #796
Anabela

Cytat:
Napisał przemekmondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Anabela musisz się jeszcze zdecydować czy jedziesz z FCP czy z MKP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Wiesz, jako właścicielka mondziaka jadę z MKP, ale że sercem jestem też przy kolegach - właścicielach innych fordów z regionu, to zabieram też ich z FCP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dobra odpowiedź? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 25-08-2009, 21:50   #797
jacekpr1

Imię: Jacek
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: stary

Cytat:

nie no.... tak to nie róbcie..... nie rozdzielajmy się na FCP i MKP..... Przecież wszyscy razem się możecie zebrać...... Z MKP z Torunia na pewno jedzie balcer i Mr mapka.....
jacekpr1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 25-08-2009, 21:51   #798
przemekmondeo

sercem kolegów z Torunia dodamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wywinęłaś się, lecą odsypiać poprzednia noc bo tylko 3 godz spałem rano, do nast razu
Stary 25-08-2009, 21:51   #799
jacekpr1

Imię: Jacek
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: stary

W ogóle jest to spot FORDA
jacekpr1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 25-08-2009, 21:53   #800
przemekmondeo

wszyscy pojedziemy jako jedna wielka rodzina Fordów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Odpowiedz

Zasady postowania