![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#71 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 02-11-2008
Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 24-04-2008
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
Cytat:
Tak by to mniej więcej na aucie wyglądało: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 07-06-2009
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.o TDCi
Rocznik: 2005
|
To i ja się podepnę do tematu. Też przymierzam się do zakupu alusków do iglastego kombi i faktycznie jest w czym wybierac, a wręcz aż za bardzo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co powiecie na taki felunek: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W tych drugich fajnie wygląda czarny mat, jednak obawiam się, że będzie się szybko niszczył ten dobry efekt. Zastanawiałem się również nad felgami Ronal R47, jakie któryś z kolegów przedstawiał już na swoim aucie. Wygląda to fajnie, ale wydaje mi się, że nie pasowały by kolorystycznie do mojego zielonego kombiaka. Co doradzicie, które brać ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#74 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzysiek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#75 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
|
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 16" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 18"
|
|
|
|
|
#77 |
|
|
Nie moge nigdzie znaleźć zdjęcia R47 w rozmiarze 16'' Wiem, że 18'' prezentuje sie całkiem okazale, ale jak przeglądałem oferty to nigdzie nie widziałem czarnych z dodatkami chromowanymi. Oto fotka jak to wygląda na aucie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tytanowy kolor felg wygląda bardzo dobrze na srebrnym aucie. Ja jednak mam zielone i nie bardzo mi się to widzi. A że mam GHIA to pozostaje motyw srebrny bądź mix czarny/srebrny. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć żadnej fotki z 18'' ATS na aucie. Tak prezentują się 17'' Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może jakiś komentarz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez pawuzi ; 14-03-2010 o 14:52 |
|
|
|
|
|
#78 |
|
|
Ta Foka jest na 16"?
Czarne Ronale dopiero co wchodzą na rynek, tak mi bynajmniej sprzedawca mówił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam czarne autko to dobrze byłoby mieć też i czarne felgi z jakimiś chromowanymi wstawkami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#79 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
|
Cytat:
Jeszcze jedna symulacja odnośnie kombi i 16" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i 18" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|