Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 15-02-2010, 02:44   #71
maestro06
ford::professional

Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Felgi 18" Toora - czy wg Was pasują do wyglądu mondeo

Cytat:
Napisał Klimaz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeszcze raz potruję Wam 4 litery odnośnie felg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
2. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
3. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Chciałbym kupić felgi pod przynajmniej częściowy kolor auta, stąd moje poszukiwania kierują się w lekko przyciemniane felgi....

Lub jako ostateczność, jeżeli nic mi się nie spodoba, mam możliwość wzięcia takich 16"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no teraz to należą się gratulacje, wszystkie 3 propozycje są mega i sam miałbym problem które wybrać,

maestro06 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-02-2010, 05:33   #72
Rijndael
ford::professional

Model: -
Silnik: -
Rocznik: -

Cytat:
Napisał Klimaz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
K&K Sochi są całkiem fajne, sam się nad nimi zastanawiam.

Tak by to mniej więcej na aucie wyglądało:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rijndael jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-03-2010, 15:52   #73
pawuzi
ford::beginner

Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.o TDCi
Rocznik: 2005

To i ja się podepnę do tematu. Też przymierzam się do zakupu alusków do iglastego kombi i faktycznie jest w czym wybierac, a wręcz aż za bardzo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co powiecie na taki felunek:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W tych drugich fajnie wygląda czarny mat, jednak obawiam się, że będzie się szybko niszczył ten dobry efekt. Zastanawiałem się również nad felgami Ronal R47, jakie któryś z kolegów przedstawiał już na swoim aucie. Wygląda to fajnie, ale wydaje mi się, że nie pasowały by kolorystycznie do mojego zielonego kombiaka.
Co doradzicie, które brać ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pawuzi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-03-2010, 17:11   #74
Krzysiek
ford::advanced

Imię: Krzysiek

Cytat:
Napisał pawuzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To i ja się podepnę do tematu. Też przymierzam się do zakupu alusków do iglastego kombi i faktycznie jest w czym wybierac, a wręcz aż za bardzo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co powiecie na taki felunek:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W tych drugich fajnie wygląda czarny mat, jednak obawiam się, że będzie się szybko niszczył ten dobry efekt. Zastanawiałem się również nad felgami Ronal R47, jakie któryś z kolegów przedstawiał już na swoim aucie. Wygląda to fajnie, ale wydaje mi się, że nie pasowały by kolorystycznie do mojego zielonego kombiaka.
Co doradzicie, które brać ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja do swojej Czarnulki biorę R47, wzór podobny do tego 1 zdjęcia. Jednak póki co na allegro ich nie ma, a w firmach oponiarskich komplet 4 felg z wyważeniem kosztuje 2 tysie. Szkoda, że będą to 16, ale nic nie zrobię bo sprzedawać nowe opony pozbawiony jest jakiegokolwiek sensu.
Stary 13-03-2010, 21:29   #75
pawuzi

Cytat:
Ja do swojej Czarnulki biorę R47, wzór podobny do tego 1 zdjęcia. Jednak póki co na allegro ich nie ma, a w firmach oponiarskich komplet 4 felg z wyważeniem kosztuje 2 tysie. Szkoda, że będą to 16, ale nic nie zrobię bo sprzedawać nowe opony pozbawiony jest jakiegokolwiek sensu.
R47 w 16'' wydają mi się nieco przymałe i felga traci swój urok. W takim wypadku poważnie bym się zastanowił nad tymi oryginalnymi szprychowymi bo wcale nie są głupie. Poza tym R47 podobna jest do ATS Pegasus tylko tym że ma wzór pięcioramienny. Poza tym ATS jest prostsza i ma polerowany rant, za co zaskarbiła sobie moje zainteresowanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 13-03-2010, 22:12   #76
Krzysiek

Cytat:
Napisał pawuzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
R47 w 16'' wydają mi się nieco przymałe i felga traci swój urok. W takim wypadku poważnie bym się zastanowił nad tymi oryginalnymi szprychowymi bo wcale nie są głupie. Poza tym R47 podobna jest do ATS Pegasus tylko tym że ma wzór pięcioramienny. Poza tym ATS jest prostsza i ma polerowany rant, za co zaskarbiła sobie moje zainteresowanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widziałem na wystawie czarne R47 ze wstawkami chromowanymi, ładnie się prezentowały na wystawie, symulację też widziałem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 16"

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 18"
Stary 14-03-2010, 00:46   #77
pawuzi

Nie moge nigdzie znaleźć zdjęcia R47 w rozmiarze 16'' Wiem, że 18'' prezentuje sie całkiem okazale, ale jak przeglądałem oferty to nigdzie nie widziałem czarnych z dodatkami chromowanymi. Oto fotka jak to wygląda na aucie

Tytanowy kolor felg wygląda bardzo dobrze na srebrnym aucie. Ja jednak mam zielone i nie bardzo mi się to widzi. A że mam GHIA to pozostaje motyw srebrny bądź mix czarny/srebrny. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć żadnej fotki z 18'' ATS na aucie. Tak prezentują się 17''
Może jakiś komentarz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez pawuzi ; 14-03-2010 o 14:52
Stary 14-03-2010, 01:24   #78
Krzysiek

Ta Foka jest na 16"?
Czarne Ronale dopiero co wchodzą na rynek, tak mi bynajmniej sprzedawca mówił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam czarne autko to dobrze byłoby mieć też i czarne felgi z jakimiś chromowanymi wstawkami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 14-03-2010, 02:04   #79
pawuzi

Cytat:
Ta Foka jest na 16"?
Czarne Ronale dopiero co wchodzą na rynek, tak mi bynajmniej sprzedawca mówił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam czarne autko to dobrze byłoby mieć też i czarne felgi z jakimiś chromowanymi wstawkami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Foka jest na 18''. Jakoś nie udało mi się znaleźć na necie foty z 16''. Jeśli wchodzi na rynek dopiero to bardzo bym chciał się dowiedzieć kiedy i gdzie można by to obejrzeć i ewentualnie zanabyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 14-03-2010, 12:37   #80
Krzysiek

Cytat:
Foka jest na 18''. Jakoś nie udało mi się znaleźć na necie foty z 16''. Jeśli wchodzi na rynek dopiero to bardzo bym chciał się dowiedzieć kiedy i gdzie można by to obejrzeć i ewentualnie zanabyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja przypadkiem na nie trafiłem, byłem na myjni ręcznej i brakło mi drobnych, więc poszedłem rozmienić do firmy oponiarskiej, która była obok i od razu zwróciłem na nie uwagę na wystawie jak wszedłem do środka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeszcze jedna symulacja odnośnie kombi i 16"
No i 18"
Odpowiedz

Zasady postowania