![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 04-11-2009
Model: Fiesta
Silnik: 1.4
Rocznik: 2003
|
Ok juz sobie poradzilem
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 10-01-2009
Model: Mondeo
Silnik: TDCI
Rocznik: 2005
|
w moim mondeo zadziałał sposób taki: przekreciłem kluczyk w stan"czuwania"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. potem opuściłem obie szyby do końca. nastepnie trzymałem podnoszenie szyby, gdy sie zatrzymała puściłem przycisk zamykania szyby i przycisnąłem go znowu i przytrzymałem na 4-5 sekund. to samo zrobiłem z drugą szybą i teraz szybki podnoszą i opuszczają sie automatycznie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::average
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK3 Kombi/Galaxy MK3
Silnik: 2x Mondeo: MK3 2,2 130/MK3 2,2 155/MK3 2,2 155/Galaxy 2007 2,0 140
Rocznik: M2006/M2007/G2007
|
o boze ile teorii do prostego domykania szybGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jesli wariuja przyciski znaczy ze albo sa popieprzone przyciski, popierzone wiazki, albo popieprzony gemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jesli nie jestes w stanie sam diagnozowac przyciskow i wiazek to generalnie zdaj sie na kogos kto sie na tym zna. tak sobie mysle ze cyrki moga sie pojawiac jak ktos nieudolnie przerobil anglika ale pewny nie jestemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::average
![]() Imię: Marek
Model: ford mondeo MK5
Silnik: 2,0 TDCI 150 KM
Rocznik: 2016
|
vodun mam dokładnie takie same objawy jak ty napisz mi na PW jak sobie poradziłeś żeby już tu nie śmiecić. Dodam że z pilota otwierały się wszystkie a zamykała tylko pasażera a i jak zamykam z panelu kierowcy szybę kierowcy to działa pierwszy stopień zamykania czyli trzymasz zamyka puszczasz stoi, drugi stopień czyli automatyczne z panelu nie działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|