![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#701 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-02-2007
Model: Fiesta
Silnik: 1.4 PB
Rocznik: 2009
|
Ja mam manualną klimę. Sprężarka też włącza się i wyłącza, ale to normalne, to jest sposób na zmniejszenie zużycia paliwa. Po prostu włącza się, gdy jest potrzeba. Problem póki co zniknął... Zobaczę jak będzie przy wyższych temperaturach..
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale skoro na zewnątrz jest mniej niż wewnątrz to chyba logiczne, że będzie chciał dogrzać...? |
|
|
|
|
|
#702 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-02-2010
Model: Fiesta 7. generacji :)
Silnik: 1.6 non-diesel ;)
Rocznik: 2010
|
Cytat:
A w mieście, jak widać, poniżej 8l/100 się raczej nie da zejść, no chyba że latem bez klimy i korków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A podłokietnik faktycznie by się przydał, ale nawet w pakiecie Platinium lub individual go nie dają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A mają jednak dawać w nowych Fi ? Pzdr. Ostatnio edytowane przez Ford-fan ; 06-04-2010 o 23:46 |
|
|
|
|
|
|
#703 | |
|
|
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. już przy 16-18 stopniach na dworze używasz klimy ??? Zwykły nawiew nie wystarczał ?? I potem dziwić się, że ludziska narzekają na wysokie spalanko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pzdr. |
|
|
|
|
|
|
#704 | |
|
|
Cytat:
Tym bardziej, jak jest jeszcze z tych zimowych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Już zupełny hardcore widziałem tej zimy nagminnie w komunikacji miejskiej - w autobusie ogrzewanie włączone na maxa, tłok i gorąco, jak jasna cholera, a i tak prawie wszyscy w czapkach, szalikach i zapięci pod samą brodę. I tak przez całą drogę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pzdr. |
|
|
|
|
|
|
#705 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-02-2007
Silnik: 1.4 PB
|
Cytat:
Ja tam na spalanie nie narzekam, tym bardziej, że ostatnie wyszło mi 6.15 l/100km. Myślę, że nieprędko ten wynik powtórzę, bo na tym baku warunki miałem bardzo dobre, czyli: małe korki, umiarkowana temperatura, wyłączona klima. Pożyjemy zobaczymy. P.S. Bak w benzynowej fieście ma 42 litry. W dieslu 40 l. |
|
|
|
|
|
|
#706 | |||
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do nich, to później tacy wypoceni z autobusu na zimno idą i chorują. Pominę zapach...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja nawet nie mam możliwości używania komunikacji jadąc do/z pracy. |
|||
|
|
|
|
|
#707 | |
|
|
Cytat:
A w specyfikacji od dealera jeszcze bak 45 l dla obu typów widnieje - stare jakieś materiały z netu klientom wciskają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pzdr. PS. Widzę, że aż na stopkę to wpłynęło, bo zmiana na 7,1 jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#708 | |
|
|
Cytat:
Ja wolałbym coś odwrotnego - schładzane fotele (a przynajmniej oparcia), bo w upały sporo potu niestety wsiąka w fotel, jak się wsiądzie do rozgrzanego na słońcu auta, a klima potrzebuje dłuższą chwilę by schłodzić gorące plastiki i tapicerkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pzdr. |
|
|
|
|
|
|
#709 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 03-05-2009
Silnik: 1.4
Rocznik: 2008
|
hej
dzisiaj stojąc w korku mijałe mnie fiesta z napisem "fiesta" na tylnej klapie po lewej stronie. Ja natomiast mam znaczek po prawej... Wydaje się to dziwne bo przeglądając zdjęcia w necie nie spotkałem fiesty ze znaczkiem po lewej.Od czego to zależy ? Siedzę dłuższą chwile na necie i tak z ciekawości wpisałem sobie vin, na jakiejś stronie wyszło mi coś takiego: Zaległe akcje serwisowe. Dopilnuj, by zostały zrealizowane. 9S277 - FIESTA 2008.75 - DAYTIME RUNNING LAMPS. to jest ta akcja serwisowa która poruszaliście w temacie ? coś tam o funkcji follow me home ? I czy ktoś może wie od kiedy ta akcja serwisowa obowiązuje ? Jestem ciekawy ponieważ byłem jakoś ostatnio w aso i nic mi o tym nie wspominali. |
|
|
|
|
|
#710 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 17-01-2010
Model: Fiesta Titanium
Silnik: 1.4 96KM
|
Chyba nie bardzo, raczej coś ze światłami dziennymi.
Co do znaczka, u mnie jest chyba po prawej ale głowy nie dam. |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| 2012 , benzyna , fiesta , fiesta mk7 , info , nowa fiesta , użytkowanie |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|