![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 05-03-2007
Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020
|
Nie stosując żadnych bardziej rygorystycznych, czasem policyjnych zasad zasad spowoduje się "zgnicie" forum poprzez zalew tandety, analfabetyzmu i pytań na które było milion odpowiedzi - szambo. Trzeba znaleźć środek i cyrklować tak między "policją" a "szambem". Coś jak umiarkowane ACTA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#13 | |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 07-10-2004
Model: Mondeo 4_Focus_Focus 2_Galaxy 3
Silnik: 2.5 T_2.0 16V_1.8 16V_2.0 TDCI
Rocznik: '07_'99_'06_'07
|
Hmm od dosc dawna jestem na forum, ale od niedawna dopiero zauwazylem intensywne ruchy w tych kierunkach.... zsypy, poczekalnie, tematy, prefiksy itd. Czesc owszem sluszna, inne dyskusyjne
Cytat:
I o tem ZLOTY srodek chodzi ale to nie takie proste
|
|
|
|
#14 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#15 | ||
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 07-10-2004
Model: Mondeo 4_Focus_Focus 2_Galaxy 3
Silnik: 2.5 T_2.0 16V_1.8 16V_2.0 TDCI
Rocznik: '07_'99_'06_'07
|
Cytat:
PS mam nadzieje ze nie moderujesz z powodow osobistych(nie chce ci sie juz) a nie innych, gdyz osobiscie Cie cenie i uwazam za dobrego (moze nawet naj;P) moderatora ktorego tu kojaze, z ktorym poprosty zgadzam sie w posunieciach ktore wykonuje(ał) Cytat:
|
|
|
|
#16 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17 |
|
Minęło 9 lat i nic
![]() Zarejestrowany: 01-02-2009
Model: Mk4 Mondeo Ghia X automat; Fiesta
Silnik: 2.3 Duratec/161KM; 1.25/82KM
Rocznik: 2009; 2010
|
Moderatorzy i Admini są jak policjanci! Nie zawsze idealni, czasem się mylą, ale bez nich to byłby dopiero burdel.
Takie nasze forumowe ACTAGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pomysł z poczekalnią akurat popieram, chociaż sposób wprowadzenia tego działu uważam za lekko naciągany. 8 listopada pisałem: "No i balon pękł. Powoli wracamy do normy. W dyskusji wzięło udział chyba z 35 osób t/j nawet nie 0,5 % aktywnych. Pewnie pozostałym odpowiada formuła naszego forum i w pełni akceptują regulamin.Szkoda, że niektórzy ujęli się honorem. Administrujecie potężnym forum i opinia kilku pieniaczy nie powinna być dla Was powodem do obrażania się i wycofywania z funkcji" Szkoda, Slawko nie wziąłeś tego pod uwagę.
Ostatnio edytowane przez adam131 ; 28-01-2012 o 03:21 |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#19 |
|
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
|
Ja to widzę tak :
Najpierw podstawić nogę - później udawać , że się podaje rękę... To w takim dużym uproszczeniu. Co bardziej kumatym nie muszę tłumaczyć o co chodzi...
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! |
|
|
|
|
|
#20 |
|
![]() Imię: Eclipse
Model: AUTO ROKU 2007
Silnik: 2.0-QXWA-143KM TITANIUM S
Rocznik: 2007
|
Może i ja przytoczę mój post .[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
i nie wiem czy powodem zamknięcia tego tematu było niezrozumienie w jaki sposób ułatwić userompisanie poprawnie postów , czy niezrozumienie jak to powinno funkcjonować?..(rozumiem że ktoś żle wpisał temat i został przeniesiony-usunięty .. ale co jeśli ktoś poprawia ten temat i nadal nie zostaje przywrócony ?....w regulaminie napisane jeśli nie możesz sobie poradzić skontaktuj się z modem. i tak się pewnie dzieje w wielu przypadkach .i dzieje się wtedy cała procedura pisania i odpisywania )najczęściej kończąca się zniknieciem tematu lub zamknieciem bez możliwości odpowiedzenia w moim przypadku oby wyjątek po prawieniu tematu post nie wrócił wysłałem wiadomość do moderatora i bez echa ---. ale moderatorzy są po to i znają regulamin na pamieć więc dopisanie do żle sformułowanego posta np;( punkt 7 czy też $ 9 regulaminu znacznie by ułatwiło tak moderatorom jak i userom naszego forum funkcjonowanie . Uważam że jeśli taka sytuacja usuwania postów nagminnie sie powtarza to taka zmiana powinna byc poddana pod dyskusje typu Czy jesteś za / czy przeciw zmianom .. [/B]
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|