Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|małopolska

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 11-04-2012, 21:46   #11
gervee
ford::average

Model: FFII
Silnik: 1.6 benzyna (100KM)
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Fortax - gdzie teraz jest??

Panowie to gdzie jest wreszcie ten serwis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.?

Stary 12-04-2012, 15:52   #12
jabkowy
ford::amateur

Model: Ford Focus
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 1999

Łowińskiego 18, byłem dzisiaj (zaraz przy stacji JGR).
jabkowy jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-04-2012, 21:13   #13
pmis

Model: Focus
Silnik: Zetec-S 1.6 16V & Ecoboost 1.0
Rocznik: 2004 & 2019

Podejrzewam, że dawno temu w Fortax pracowało dwóch mechaników i w którymś momencie ich drogi się rozeszły. Stąd teraz pewnie to zamieszanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeden został na Łowińskiego (Google twierdzi, że pan Zbigniw Broś), a pan Marek Gierczak(tak mi się przynajmniej przedstawiał do tej pory... tutaj zdjęcie z jakiegoś serwisu moto http://admoto.pl/artpics/GS/1211//WL1257Pd.jpg) się przeniósł.
Najpierw do Bibic, a na przełomie stycznia/lutego miał już warsztat spowrotem w Krakowie (byłem na drobnej naprawie) na ul. Głowackiego.
pmis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-04-2012, 00:06   #14
gervee

Model: FFII
Silnik: 1.6 benzyna (100KM)
Rocznik: 2005

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no to mam dwie odpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nieźle.

Na Głowackiego jest to jakoś oznaczone? Łatwo trafić?

Ostatnio edytowane przez gervee ; 13-04-2012 o 00:09
gervee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-04-2012, 09:13   #15
xseeker
ford::beginner

Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2006

rozumiem że wszystkie pochwały które padły na forum na rzecz Fortaxa idą na konto pana Gierczaka, tak? U pana Brosia ktoś naprawiał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.?
xseeker jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-04-2012, 09:44   #16
pmis

Silnik: Zetec-S 1.6 16V & Ecoboost 1.0
Rocznik: 2004 & 2019

Ja mam Forda dopiero pół roku i trafiłem od razu do Bibic, więc znam tylko pana Marka. Ale pana Zbigniewa też widzę ludzie chwalą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Na Głowackiego trafić łatwo nie było. Ja podjechałem pod CBC i dzwoniłem z pytaniem jak mam dalej jechać.

Poniżej mapka z google maps.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ].

Telefon już kiedyś podawałem. 797-185-734

PS. Ale najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć co i jak. Nie zdziwiłbym się jakby znowu pan Marek się przeniósł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez pmis ; 13-04-2012 o 09:45 Powód: Dopisano PS
pmis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 17-04-2012, 10:09   #17
jezikk

Model: MK4
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2009

Dziś dzwoniłem na numer 797-185-734 i dostałem odpowiedz ze nie ma takiego numeru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Numery 510 i 518 nikt nie odbierał :/
jezikk jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-04-2012, 00:41   #18
dikileiden
ford::professional

Model: Transit Courier
Silnik: 1.5TDCi 90KM
Rocznik: 2017

Panowie Fortax to przede wszystkim był Pan Marek http://admoto.pl/artpics/GS/1211//WL1257Pd.jpg ,tylko co jakiś czas zmieniał sie u niego młody pracownik , a kto teraz pracuje pod tą nazwą to nie wiem . Interesuje mnie gdzie teraz pracuje Pan Marek Gierczak.

Ostatnio edytowane przez dikileiden ; 21-04-2012 o 00:44
dikileiden jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 26-04-2012, 11:58   #19
jezikk

Model: MK4
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2009

Szukałem dzis Fortraxu na Glowackiego ale nic tam takiego chyba juz nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Numer 797-185-734 jest nieaktualny a numery 510 i 518 kieruja na mechanika pana Zbigniewa przy ul. Łowińskiego 18.
jezikk jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-05-2012, 17:39   #20
mjgajewski
ford::amateur

Imię: Michał
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2003

Cytat:
Napisał jezikk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szukałem dzis Fortraxu na Glowackiego ale nic tam takiego chyba juz nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na Głowackiego nie ma Fortaxu, jest Auto Serwis Edward Gruca. Pracuje tam pan Marek Gierczak (ten ze zdjęcia). Znaleźć ciężko, na samym końcu placu po lewej (plac za małą stacją paliw).

Do pana Marka nie mam zastrzeżeń, robiłem już wiele u niego od kilku lat i nigdy nie miałem problemu. Miesiąc temu wymieniałem na Głowackiego sprzęgło, ale wymieniał je pan Marek i wszystko OK.

Jednak ostatnio wymieniałem tam tarcze i klocki i samochód odbierałem od jakiegoś młodego mechanika. Po kilku dniach okazało się, że z turbiny leje olejem. Podjechałem zapytać, czy wszystko OK, może jakiś wężyk lub opaska. Młody mechanik wyskakuje z warsztatu na mój widok i na dzień dobry mówi, że wie że z turbiny leje i oferuje regenerację. Trochę dziwne, że od razu przy wymianie tarcz nic nie powiedział, a na dodatek jeszcze nie pamiętał co było robione kilka dni temu w moim samochodzie, ale wie że z turbiny leje. Wróciłem wkurzony i co teraz robić???? Moim zdaniem to wszystko cholernie śmierdzi oszustwem...

Ostatnio edytowane przez mjgajewski ; 10-05-2012 o 17:41
mjgajewski jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania