![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Dla wygody tu są schematy Mondeo MK4 poliftowego: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Schemat audio jest na stronie 104... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Damian
Model: Mondeo Mk4 FL
Silnik: 2.0 TdCi 163 KM
Rocznik: 2013
|
Chochlik podmienił mi literkę, oczywiście chodziło o PTA, juz poprawiłem.
Dziękuję za schematy, na pewno się przydadzą - jak nie do tego, to do innej grzebaniny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bump: Chochlik podmienił mi literkę, oczywiście chodziło o PTA, juz poprawiłem. Dziękuję za schematy, na pewno się przydadzą - jak nie do tego, to do innej grzebaniny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sugerując się informacjami znalezionymi m.in. na [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] wychodzi, że za PTA (mute) w radio Sony DAB (a takie posiadam) odpowiada PIN 5 w sekcji B złącza FAKRA. Natknąłem się też na info, ze w CD6000 jest tak samo. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
To jest definicja złącza radia fordowskiego. Takie sygnały MOGĄ być używane. Tu mamy wyraźny dopisek: Pin 5 PTA (Phone Mute) (not used) Tego typu sygnały były wymyślone zanim radia przeszły na komunikację CAN. Ja tam nie widzę problemu jak ktoś swój czas "zużywa" na takie eksperymenty...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
ford::average
![]() Imię: Grzegorz
Model: 2.0 EB
Silnik: 2000
Rocznik: 2016
|
Cytat:
Tak było w starych radyjkach za świetnych czasów w poprzedniej dekadzie ale obecnie, to raczej CAN za to odpowiada i grzebanie kończy się*potem na zakupie jakiegoś chińczyka, bo S3 nowy za drogi ... itp kwiatki :-) |
|
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Cytat:
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
||
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|