![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Imię: luk
Model: polonez caro plus1,6gli
Silnik: 1,6
Rocznik: 97
|
witajcie juz wiem o co chodzi z tym moim trupem znajomy znajomego powiedział co i jak ze mam wersje 4,5 tony wzmocniona skrzynia podobna do seryjnej lecz o 1 cm wiekszy rozstaw sprzegła wał inny most inny i poradził mi zeby sie pozbył bo czesci tylko serwis
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mirosław
Model: transit
Silnik: 2,2
Rocznik: 2009
|
bez przesady kolego
mam takie wersje 4 do obsługi- klocki h-cowe textar-110 zł i sprzęgło jest bez koła dwumasowego, za to skrzynie ładowną masz większą o 90 cmGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Imię: luk
Model: polonez caro plus1,6gli
Silnik: 1,6
Rocznik: 97
|
witajcie podjołem decyzje zmieniam most razem z wałem napedowym
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() Imię: Grzegorz
Model: Transit, Seat Alhambra
Silnik: 2.5 D, 1.9TDI
Rocznik: 1999, 1999
|
Pytanie czy będzie to takie proste i opłacalne. Czy mocowanie mostu , resorów spasuje jak nie to przeróbka może rozwalić geometrię. Nie łapię co z tym o1 cm. większym rozstawem sprzęgła?? Czy fordowski wał będzie miał odpowiednią długość. Wyważanie wału i kilka innych dupereli które będą generować koszty. Samo trafienie na dobry most... Jak się nic nie dzieje to nie ruszał bym tego. To ostateczność.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Imię: Wojciech
Model: Transit
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
|
Cytat:
To by miało sens tylko wtedy, gdyby obecny most był rozwalony - hałasy, luzy itp.
Zgredzik Ostatnio edytowane przez wojtekjanus ; 11-02-2013 o 09:15 |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
![]() Imię: Grzegorz
Model: Transit, Seat Alhambra
Silnik: 2.5 D, 1.9TDI
Rocznik: 1999, 1999
|
No i dalej skoro most jest iveco to można szukać używki... IVECO to tak jak byś szukał do forda.... Jak wiesz jakiej marki są różniące się podzespoły to nie ma problemu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|