![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Paweł
Model: MK II
Silnik: 1,6
Rocznik: 2010
|
W necie znalazłem taki poradnik - > [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Czy tak to powinno wyglądać ? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Ford Focus mk2 08-10
Silnik: benzynowy 1.6 100 KM
|
Wygląda to podobnie, tylko po lifcie jest inna ta lampka. Zobacz tutaj jak to wygląda. Jak się podważy tę blaszkę to wychodzi to niemal samo.
http://www.ford-esklep.pl/environmen...69ed2dbd50.jpg |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Paweł
Model: MK II
Silnik: 1,6
|
Dałem rade Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. faktycznie jak wyciągnąłem wszystko wygląda jak na obrazku powyżej. Jutro zrobię fotki jak to zrobić bo jak ktoś nie wie to wygląda ciężko jak w grę wchodzi demontaż pół klapy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a w rzeczywistości jest BANALNIE proste.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Ford Focus mk2 08-10
Silnik: benzynowy 1.6 100 KM
|
Mówiłem, że samo wychodzi. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Witam,
Chcę wymienić moją "zwykłą" lampę kabiny na wersję "submarine" Focus mk2 FL 2009 1. Czy jest to możliwe w moim przypadku? 2. Muszę wymieniać ramkę? 3. Muszę "kombinować" z okablowaniem, gniazdami? 4. W aucie bez alarmu, wersja lampy z czujnikiem obecności też będzie działała (bez przerabiania instalacji)? Zdjęcie obecnej lampy: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|