![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Bartek
Model: MK5
Silnik: 1.8D CL
Rocznik: 1991
|
No cóż, jak podważam ramie to wygląda zupełnie jak by było to połączone na stałe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A nie mam zamiaru potem biegać z poparzoną d**ą, bo coś uszkodziłem. Myślę, że ściągaczem będzie najlepiej, tylko trzeba go znaleźć.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Bartek
Model: MK5
Silnik: 1.8D CL
Rocznik: 1991
|
Witam po długiej przerwie, jako, że dmuchawy nie używałem, całkowicie o tym zapomniałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zrobiło się chłodno, z rana zawsze tragedia, więc postanowiłem się w końcu tym zająć. Okazało się, że ściągacz do ramion był pod nosem, szwagier miał w pracy. Wyjąłem tą przeklętą dmuchawę - działa. Do głowy przyszedł mi pewien pomysł i mam co do niego pytanie. Są dwie opcje : albo zimne luty w skrzynce, albo plusowy przewód który idzie do przełącznika gdzieś jest przerwany. Nie za bardzo sprzyja mi bawienie się z tą skrzynką, więc chciałbym zrobić tak :
Od plusa zapalniczki wychodzę przewodem na plus przełącznika(tutaj pierwsze pytanie - czy muszę oryginalny przewód odpiąć, czy moim dodatkowym mogę się po prostu podpiąć na lewo?) przez co działają wszystkie trzy biegi. Czy takie połączenie niczemu nie zaszkodzi? Jeżeli jest ok, to czy przy włączonej dmuchawie będę mógł jednocześnie użyć zapalniczki? Nie używam jej zbyt często, ale wolę wiedzieć, czy mam przy każdym użyciu zapalniczki wyłączać dmuchawę. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|