![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#561 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 12-09-2010
Model: FORD GALAXY
Silnik: 2L
Rocznik: 1995
|
Stefano, sprawdzilem i na ciepłym silniku też po przygazówce zaczyna się pulsować i odzywa się silnik. Ale podłączyłem stary zegar i cisza.
|
|
|
|
|
|
#562 |
|
|
Stefano, sprawdzilem i na ciepłym silniku też po przygazówce zaczyna się pulsować i odzywa się silnik. Ale podłączyłem stary zegar i cisza.
|
|
|
|
|
|
#563 | ||
|
ford::expert
![]() Imię: Janusz
Model: VW Sharan
Silnik: 1,9 TDI, AUY, 115 PS
Rocznik: 2001
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#564 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 05-10-2008
Model: galaxy
Silnik: 2.0 DOHC
Rocznik: 1995r
|
Witam.
Proszę o podpowiedź jakiego mam szukać oprogramowania do mego auta aby sprawdzić np czujniki klimy (manual) (czy takie wogólewystępuje??) Ewentualnie gdzie go szukać. Dostęp do lapka i kabelka OBD II posiadam. Czy oprócz programu potrzeba coś więcej?? Czytałem iż vag nie obsłuży kompleksowo tego auta czy to prawda??? Pozdrawiam Staszek
|
|
|
#565 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 05-10-2008
Model: galaxy
Silnik: 2.0 DOHC
Rocznik: 1995r
|
Czy nikt nie odpowie na moje pytania????
Znalazłem coś takiego w sklepie internetowym RS232 ELM327 OBD2 16-PIN Czy ktoś może mi powiedzieć jakie oprogramowanie do tego jest potrzebne i jak to się sprawuje w czasie diagnostyki ???
Akwarystyka jest super!!!! Ostatnio edytowane przez stachumal ; 20-10-2010 o 16:54 |
|
|
|
|
|
#566 |
|
|
Witam wszystkich.
Ale jaja, piszecie na forum że w zegarach muszą się zgadzć wszystkie cyfry chodzi mi o 7M0 919 860-H. Miałem zegar co rużnił się końcowką miał 88o-D, no i miałem problem z kontrolkami. Naj lepsze jest to że jakimś cudem przekodował mi się stary licznik i teraz pokazuje to samo co nowy. Jak można go przywrucić do starych kodówjeślo nie są znane. POZDRAWIAM |
|
|
|
|
|
#567 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-11-2007
Model: Ford Transit
Silnik: 2,5 td
Rocznik: 1997
|
do elm 327 najlepszy jest PSMSCAN PL ładnie chodzi z fordami w bęzynie
|
|
|
|
|
|
#568 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 29-09-2009
Model: Ford Galaxy GHIA
Silnik: 1.9 TDI 110KM (AFN)
Rocznik: 1998
|
Chyba BENZYNIE ! , ludzie nauczcie się ortografii i poprawnej pisowni po polsku...
|
|
|
|
|
|
#569 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Krzysztof
Model: Galaxy
Silnik: 19TDI 130KM
Rocznik: 2003
|
Witam
Otóż mam ten sam problem jak w cytacie kolegi i byłbym wdzięczny za pomoc w naprowadzeniu jak sprawdzić VAGiem ów czujniki Cytat: Napisał ziaro-majk Zobacz post Witam mam taki oto problem z dogrzewaczem a mianowicie załącza się gdy temperatura spadnie poniżej 10 st i działa cały czas nawet jak silnik nagrzeje się do 90 st. nadmienię że mam w aucie ogrzewanie postojowe (cztery przyciski przy zegarku nad lusterkiem ) może ktoś przerabiał taki temat W piecyku masz problem w czujnikiem temperatury lub przegrzania, trzeba wejść w VAGu w te czujniki i sprawdzić co pokazują.
|
|
|
#570 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Janusz
Model: VW Sharan
Silnik: 1,9 TDI, AUY, 115 PS
Rocznik: 2001
|
Cytat: