![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#61 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Oczywiscie ze Trend ma lusterka grzane.. jesli jest pakiet zimowy to masz : lusterka, szyba przod i ogrzewane fotele..
Sama szyba grzana to super sprawa, zapomnisz o drapaniu zima. Silnik 2.2 to tez konstrukcja PSA, tyle ze akcyza przy nim to 18,6% w porownaniu do 3,1% przy 2.0 Oczywicie procent od ceny zakupu auta. Mobile lub autoscout24 mozesz po polsku sobie wlaczyc. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Jesli chodzi o koszta sprowadzenia to najlepszy kalkulator masz tu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Koszta pomocy przy sprowadzeniu to juz kwestia indywidualna, ja moge wyslac ci moje okszta i info na maila. Jesli chodzi o auta to 5 i 6 bym rozwazyl, tym bardziej ze dosc szybko odpisza np. na maila i dostaniesz raport rzeczoznawcy. Silniki 2.2 ze wzgeldu na akcyze sa poza twoim zasiegiem. |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
![]() Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Każda baza na etapie konfiguracji mogła być doposażana, więc nie przywiązuj wagi do nazwy. Dla przykładu, ja mam Trenda, a mam wszystko czego Ty byś sobie życzył pisząc o Titanium: "ogrzewaną przednią szybę, ogrzewane lusterka boczne, tempomat, światła do jazdy dziennej, bluetooth fabryczny, radio z navi, convers +, 17 calowe alufelgi, automatyczne wycieraczki, panoramę" plus inne gadżety, jak choćby w pełni elektryczne fotele. Szukaj auta po wyposażeniu, a nie po nazwie. Ostatnio edytowane przez Parch ; 26-10-2017 o 23:43 |
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
ford::beginner
![]() Imię: jan
Model: smax
Silnik: 2.0d 163KM
Rocznik: 2010
|
Podgrzewane lusterka to standard w smaxie.
|
|
|
#64 |
|
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
do kasacji..
Ostatnio edytowane przez slawek-kali ; 27-10-2017 o 00:16 |
|
|
|
|
|
#65 |
|
|
Witam, potrzebuje porady. Mam wypatrzone s maxa u siebie w mieście ale cena odstrasza. Mozecie auto zweryfikowac pod każdym wzgledem.
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-s...-ID6zfELo.html |
|
|
|
#66 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#67 |
|
|
Moim zdaniem za duza
|
|
|
|
#68 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
no tak, tak myślałem, musi być tanio, auto w super stanie z pełną historią do dzisiaj itd.
nie stać na takie auto, szukaj tańszego i takimi jak te (nie znam tego) w takiej cenie nie zajmuj się wcale
|
|
|
|
#69 |
|
|
Wzróciłem sie o pomoc na forum o weryfikacje samochodu, jezeli stwierdzicie ze auto ma dobra historie to kupie ten samochod, cena moim skrobnym zdaniem jest wyższa ale auto okaze sie okey to nie problem dla mnie kupic.
|
|
|
|
#70 |
|
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry
Rocznik: 1985
|
Cena jest jak najbardziej racjonalna, jeśli to dobry samochód.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|