![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-12-2009
Model: Ranger Wildtrak P703
Silnik: 2.0 205KM
Rocznik: 2024
|
Cytat:
No i budżet masz chyba trochę za mały na oczekiwania rocznika i przebiegu.
|
|
|
|
#52 | ||
|
ford::expert
![]() Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Cytat:
Ale z dychę więcej musisz mieć. |
||
|
|
|
|
|
#53 |
|
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
He? da rade za 45k kupic titka z rocznikow 2010-2012..
Przyklady na moim blogu chociazby.. ten bialasek.. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
|
Z panoramą, premium sound i do 150k km? No nie wiem. To chyba tak zaraz po lifcie będzie.
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
|
a czemu z panormaa? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
|
Przejrzysty dach... Myślę, że nie chodziło o biały
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
|
aaa fakt moj blad Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wybor bardzo maly..
moze tego lyknac, ale pewnie skrzynka do roboty [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] A na powaznie tym bym sie zainteresowal [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#58 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Tomek
Model: .
Silnik: .
Rocznik: .
|
Chyba zaszło pewne nieporozumienie, napisałem:
---> minimum gołe titanium - chodziło mi o to, że nie chcę jakiejś całkowicie gołej wersji, a trend chyba taki jest (zegary z trenda do mnie nie przemawiają), - muszą być: podgrzewane lusterka boczne, tempomat, światła do jazdy dziennej, bluetooth wbudowane w system (nie jakiś parrot) - fajnie by było gdyby był ford convers, 17 calowe alufelgi, automatyczne wycieraczki więc z powyższego wnioskuję, że wersja titanium jest dla mnie ---> koniecznie wersja po lifcie - po pierwsze rocznik, po drugie stylistyka. ---> Przebieg nie więcej niż 200 tyś km, najlepiej w granicach 120-150 tyś. - nie napisałem, że ma być 150 tyś. km, to tylko najlepsza opcja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie chcę więcej niż 200k km. ---> Rocznik - im młodszy tym lepszy, ale w tym budżecie poszaleć nie mogę. - chyba jasne, skoro po lifcie to minimum 2010, a w tym budżecie to się spodziewam czegoś między 2010 a 2012 (im młodszy tym lepiej). ---> Silnik: diesel, min 140 KM, najlepiej 163 KM. ---> skrzynia: sam już nie wiem, wolałbym automat ale taki z pewnego źródła (tzn że o niego dbano, olej wymieniano), jak ma być jakiś wadliwy-niepewny, to wtedy lepiej manual ---> Fajnie by było z dobrym nagłośnieniem i przejrzystym dachem - napisałem, że fajnie by było (czyt marzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., jak się taki trafi to dobrze a jak nie to też ok, przejrzysty dach to panorama jeśli są jakieś wątpliwości. ---> kolor - wolałbym jakiś kolor lub ciemny, gorzej czarny, a najgorzej biały - częste mycie auta (ja wole praktyczne kolory) ---> budżet tak jak wcześniej - około 40 tyś zł, max 45 tyś zł. - czyli uważacie że ten budżet to za mało? początkowo myślałem 35-40 tyś zł, ale patrząc po otomoto zwiększyłem do 40-45 tyś zł i oferty w tej cenie, z tymi parametrami są; problem jest że to niepewne źródło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. obawiam się po prostu zakupu w ciemno. 10 tyś na pewno nie dołożę, bo nie mam na to zaplanowanego budżetu. Jeśli to konieczne to będę musiał z czegoś zrezygnować i tyle. Jeśli nie znajdę forda s-maxa, to pewnie kupię c4 grand picassa lub renault grand scienic, tańszy i lepszy rocznik, ale mnie się kompletnie nie podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jednak jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. auto rodzinne 2+3 potrzebuję i to jest priorytet. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
|
Bez panoramy u zachodnich sasiadow cos znajdziesz fajnego.. (na polskich ogloszeniach szukalbym tylko salon PL!)
Tutaj bardzo fajny TREND z navi xenonem fotelami z pamecia.. Wysylasz zapytanie, dostajesz vin i raport rzeczoznawcy i juz mniej wiecej wiesz czy warto sie zainteresowac.. Zegary convers+ to koszt od 600zl wzwyz.. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez slawek-kali ; 26-10-2017 o 22:30 |
|
|
|
|
|
#60 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Tomek
Model: .
Silnik: .
Rocznik: .
|
Trend chyba nie ma lusterek bocznych ogrzewanych, a to jest mus.
Jak z ogrzewaniem szyby przedniej, nigdy tego nie miałem, a widzę że w niektórych wersjach jest. Fajne to to, działa? Jakie są opinie o silniku 2.2 TDCi? Czy też jest od PSA+Ford tak jak wersja 2.0? Ja nie wiem czym się kierować przy ocenie tego auta, a już szczególnie przy ocenie z niemieckiej strony, nie znając niemieckiego. Ile kosztuje sprowadzenie takiego auta? Np. gdy auto kosztuje 10.000 euro to ile dodatkowo zapłacę? Ile bierze osoba sprawdzająca i ściągająca auto z zagranicy? Czy ja tam muszę jechać, czy też samochód zostaje ściągnięty bezpośrednio pod mój domek? Na tej stronie z której podajecie auto to jest pewna strona czy takie niemieckie allegro? Znalazłem tam: ---> [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ---> [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] --->[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] --->[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ---> [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ---> [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Któryś z tych ok? |
|
|
|
![]() |
|
|
|