![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus MK2 Lift kombi
Silnik: 1,6
Rocznik: 2008
|
Witam. Na początek przepraszam za kolejny temat w tej sprawie bo napewno było ich tysiące, ale proszę nie kierować mnie do szukajki ponieważ chwilowo nie mam neta w domu a posta piszę u sąsiada i nie chcę mu zajmować czasu i kompa. Krótko chcę kupić felgi czy te będą pasować i czy et będzie ok. Proszę tych co się zmiłują nademną o odpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Opony jakie chcę założyć to 195/60/R15.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-07-2008
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.2 200KM
Rocznik: 2011
|
Bierz ten rozmiar 4x108 ET40 i powinno być ok. Ja mam ET35 i 7 cali szerokości i opony lekko wystają przy ET40 i 6.5 calach szerokości nie powinno być tego problemu :fcp2
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Dzięki za szybką odpowiedź a co sądzicie o tych jak czarna foczka w kombi by wyglądała z tymi ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Zarejestrowany: 02-04-2008
Model: Renault Scenic
Silnik: 1.6 16V 107KM K4M
Rocznik: 2002
|
myślę ze pierwszy pomysł lepszy, czarne nadwozie i czarne elementy felg moga się zlewać :fcp3
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Witold
Model: Skoda Octavia II FL
Silnik: 1,9 TDi
Rocznik: 2009
|
natomiast ja myślę że pomysł może być jak najbardziej trafiony. Czarne wstawki mają z daleka sprawiać wrażenie "smuklejszych" felg w tym przypadku pięcioramiennych, wygląda to naprawdę świetnie. Jeden z kolegów na forum "PantherBlack" posiada to połączenie i efekt (dla mnie) jest rewelacyjny.
tak wygląda jego samochód z tymi felgami: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
#6 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 02-09-2008
Model: Focus
Silnik: 1.6 Pb
Rocznik: 2000
|
grudztomek, IMHO do czarnej foki tylko czarne felgi ze srebrnymi (aluminiowymi, polerowanymi, bądź chromowanymi) dodatkami, albo na odwrót, srebrne z czarnym :fcp2
Pozdr |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() Zarejestrowany: 10-07-2008
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.2 200KM
Rocznik: 2011
|
grudztomek ja posiadam takie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i jak najbardziej polecam te pryśnięte na czarno, autko wygląda na nich cudownie. Takie felgi od razu wpadają w oko bo są inne od tych setek srebrnych pojawiających się na ulicach co dnia, mają swój styl i urok. Ja mam 15 ale jak masz troszeczkę więcej kaski to zainwestuj w trochę większe choćby 16, bo 15 po założeniu na samochód wydają się ciut za małe( osobiście żałuje że nie kupiłem 16 ), takie moje subiektywne odczucie. Ale i tak jak mówię czerń jest BOSKA :fcp2
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
spioch84 fajne felgi oglądałem je ale osadzenie 35, dlatego odpuściłem je sobie szukałem coś ok. ET40 bo nie chcę się rozczarować, że jak kupię z ET35 to będzie mi koło wystawało lub obcierało, chyba że się mylę :566: dlatego też poruszyłem ten temat, a większość fajnych felg właśnie ma to odsadzenie :fcp5 :fcp5 .
|
|
|
|
#9 |
|
![]() Zarejestrowany: 02-04-2008
Model: Renault Scenic
Silnik: 1.6 16V 107KM K4M
Rocznik: 2002
|