![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#141 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Więc wychodzi na to że wystarczyło sprawdzić napięcie na kostkach/przewodach i wiedziałbyś co jest :fcp5
|
|
|
#142 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 01-06-2008
Model: No One
Silnik: Inne
Rocznik: 2016
|
napiecia wlasnie jest - bo jak podlaczyl na sztywno to fotele grzaly ... brakuje jakis wiazek od sterowania (moglem sobie wciskac na wlaczniku) ...
Dzisiaj odebralem ramke od wlacznika - 10zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I zamowilem wlacznik z opcja chlodzenia 350zl :/ |
|
|
|
|
|
#143 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 05-12-2008
Model: ford mondeo combi MKIII
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
|
dobry...
mam pytanko! podgrzewanie siedzenia z przodu od strony kierowcy nagle przestało podgrzewać w ford mondeo 2003r? bezpiecznik dobry, kontrolki podgrzewania świecą, włacznik działa, prąd dochodzi a nie grzeje? siedzenie pasażera cały czas działa! umie mi ktoś podpowiedzieć co to może być! a zepsuło mi się to CHYBA podczas gdy troche śniegu mi wpadło na siedzenie i tym podgrzewaniem sobie to wysuszyłem!!! hmm... pozdrawiam.. :fcp16
|
|
|
#144 |
|
|
Warto by najpierw podłączyć maty bezpośrednio do "źródła mocy" by sprawdzić czy są OK.
|
|
|
#145 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 09-11-2008
Model: MONDEO MK3 teraz Kuga 2
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2005 teraz 2013
|
Witam i chciałbym się podpiąć z moim problemem, gdyż opcja "szukaj" nic mi nie znalazła.Od 02.12 cieszę się z posiadania MK3.2.0TDCi z 2005r.i fotel kierowcy nie daje się opuszczać i podnosić(reg. elektryczna tylko góra-dół) i nie wiem od czego zacząć.To jest mój pierwszy Fordas i jeszcze nie obczaiłem co gdzie kiedy i jak, ale mam nadzieję że forumowicze fachowcy nie pozwolą zginąć takim jak ja nowicjuszom w tej marce.Muszę przyznać że pierwsze wrażenie jakie na mnie zrobił mój Mondas jest piorunujące oczywiście na plus a było to w czasie powrotu po zakupie z Raby Wyżnej do Lublina.
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
|
Extra że masz Mondziaka ale:
1. o fotelach na forum są tematy (należy wpisać właściwe słowo klucz); 2. niniejszy temat jest o podgrzewaniu siodła a nie ich regulowaniu; 3. brak działania = A.uszkodzony silniczek B.uszkodzona zębatka C.brak napięcia w przewodach/uszkodzony bezpiecznik
|
|
|
#147 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 09-11-2008
Model: MONDEO MK3 teraz Kuga 2
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2005 teraz 2013
|
Witam.Dzięki RECONDO ale jeszcze nie bardzo kumam to forum do tej pory byłem na forum opel vectra i tam to było troszkę inaczej-mam nadzieję że niedługo zaczaję sorki
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
|
Żaden kłopot.. początki sa trudne. Daj znać czy się udało rozwiązać problem.
|
|
|
#149 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 01-06-2008
Model: No One
Silnik: Inne
Rocznik: 2016
|
Wiec temat z podgrzewanymi siedzeniami u mnie jest zamkniety Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na szczescie wszystko poszlo bez zadnych problemow
Szczerze mowiac nie spodziewalem sie ze chlodzenie foteli moze byc az tak skuteczne! jestem pod wrazeniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Fotorelacja zrobionych foteli w tym watku [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#150 |
|
|
Witam! :fcp1
Mam taki objaw Panowie: Siedzenie kierowcy grzeje bardzo słabo. Jednak da się wyczuć ze cześć grzejąca w "4litery" jest równo wszedzie ciepła, tak samo plecki. Więc mate chyba można wykluczyć? Zastanawiam się czy to możę regulator grzania. Czy on jest gdzieś za przełącznikiem regulacji intensywności grzania czy jest w nim wbudowany? Wie ktoś może ile kosztuje taki regulator? |
|
![]() |
|
|
|