![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#91 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 23-03-2007
Model: mondeo mk II kombi
Silnik: 1.8 td endura de
Rocznik: 1997 grudzień
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
#92 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 20-07-2008
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 16V
Rocznik: 1993
|
stukanie stukanie i jeszcze raz stukanie ciagle cos puka stuka z przodu i z tylu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
|
przemek303, no nie przesadzaj..., jak zaczyna coś stukać, to trzeba jak najszybciej wymieniać stukające detale.
Pozdrawiam
|
|
|
#94 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-12-2008
Model: Ford Focus I
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 2000
|
Witam.
1. Troszeczke za "miekki" - przy mocniejszym hamowaniu przod za nadto nurkuje. 2. Przy wysokich osobach z przodu, z tylu zostaje miejsce juz tylko dla dzieci (wersja MkII Hatchback). 3. Tak jak wczesniej koledzy pisali: brak uchwytow na napoje, brak polki na duperele takie jak telefon. 4. Wkurza mnie to, ze tym autem tak wspaniale sie jezdzi, ze moglbym non-stop nim podrozowac, a nie mam kasy ani czasu na takie wycieczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#95 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 03-12-2007
Silnik: 1.8 TDCi 125/144KM 340/403Nm :) chip by heko
Rocznik: 12.2007
|
Aaaa właśnie! Uchwyty na napoje z przodu: Czemu nie takie jak z tyłu??? :567: (mk4)
Ja tam wożę portfel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#96 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 13-08-2007
Model: Mondeo Mk1/sedan/ghia
Silnik: 2.0
Rocznik: marzec 1993
|
Cytat:
|
|
|
|
#97 | ||
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 02-11-2008
Silnik: 1.8 B+G
Rocznik: 2001
|
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#98 |
|
|
iceman_44, fakt, o dziurze nie pisałeś :fcp2
A może ktoś zaplombował? Ciekawy jestem, czy ktoś jeszcze ma kombi bez oświetlenia bagażnika? Zachęcam do wypowiedzi, bo aż trudno w to uwierzyć. Pozdrawiam
|
|
|
#99 |
|
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
Rocznik: 2002
|
mi tez to dziwne z tym oswietleniem... ja za to nie mam nad tylna kanapa... iceman_44 a jakie masz wyposażenie w swoim mondku??
|
|
|
#100 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 15-12-2008
|
To moja kolej.
Wracając do postów powyżej mam mondka mk2 z 2000r. i oświetlenie bagażnika jest i na to nie ma co narzekać. Również mam oświetlenie zapalniczki choć ostatnio klękło. Co mnie wk....wia: - trzeszczące plastiki - od lusterek i pod szybą, - ranne odpalanie (mam 1,8 TD) koszmar kręcisz, kręcisz w końcu zaskoczy jak bym ciągnik odpalał i do tego lubi rano zakopcić, dużo obserwuję inne mondki jak rano odpalają i w większości przypadków mają to samo, - słaby silnik jak na takie gabaryty (mam kombi), - duże spalanie ropska w mieście, w trasie nieźle, - wysokie koszty napraw - tarcze, rozrząd (dwa paski), Co do zalet: - dużo miejsca, - przyjemna jazda w trasie, w mieście gorzej, - niezłe zawieszenie. |
|
|
|
![]() |
|
|
|