![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 25-02-2009
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2006
|
Za 2006r zapłaciłem 29tys w raichu! Za avenssis z tego roku musiałbym dać 4 tys Euro więcej! SZOK
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 15-01-2008
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2,0TDDi
Rocznik: 2001
|
Wolkswageny i toyoty zawsze były dużo droższe o Fordów co nieznaczy zawsze że gorsze.Ja osobiście nielubie wolkswagenów i niewiem zaco tu przepłacać-bezsensu.A Toyota to już inna technologia.Jeśli kupiłeś Mondeo zadbane w dobrym stanie, to długo polatasz i niemniej komfortowo.
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przejdzie... --------------------------------------------------- -FORD MONDEO MK3 2,0TDDi -SUBARU LEGACY 2,5-Bokser |
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-08-2008
Model: Pug407
Silnik: 2.0
|
U mnie 270.000 km - 2001, jasna tapicerka.
Samochód z Belgii. Skóra na kierownicy po lewej stronie przytarta. Tak na długości 15cm jest matowa. Pedały OK. Tylko pedał hamulca delikatnie wytarty. Gałka zmiany skrzyni biegów pozbawiona nitki i też dość wytarta. Szyby wszystkie oryginalne z 01 - przednia cała w dziurkach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .. Tapicerka- jak nowa. Miejsce na lewą stopę obok pedałów- po fachowym czyszczeniu to jedyne miejsce które nie doczyściło się w 100%. Reszta samochodu bez zastrzeżeń (napisy na regulacji radia przy kierownicy lubią złazić).
|
|
|
#14 |
|
|
U mnie nówka kierownica, mieszek, pedały konsola siedzenia. Miałem wcześniej mundeo z Holandii z 170 tys ale tam już było widać ślady zużycia ( drobne ale jednak) !!!
Ostatnio edytowane przez Burzyk ; 07-03-2009 o 06:35 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 04-12-2008
|
mam mondka z przebiegiem 213 tyś w środku zbytnio nie widać zużycia silniczek na razie ok. Jeżeli ktoś dbał o niego ciężko będzie ustalić oryginalny przebieg.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Artur
Model: FOCUS ST \ Mustang GT
Silnik: 280km \ 440km
Rocznik: 2009r \ 2016r
|
Gdy kupowałem mondeo miało 160tys i praktycznie zero śladów zużycia w środku jedyne co było zużyte to kierownica była wytarta w 1 miejscu a na zewnątrz to kilka otarć na zderzakach i miliony malutkich odprysków na szybie.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
U mnie jest taki sam stan wewnątrz zero śladów zużycia( tzn że Ford ma niezłe materiały) a na zewątrz też jak u ciebie obicia od kamieni na szybie i masce. Jedyna rzecz która mnie smuci to po maską wszystko już takie zaśniedziałem a nawet na niektórych śrubkach są ślady korozji. To samo miałem w maździe premacy a był to oryginalny japończyk. Tylko w 626 wszystko jak nówka ale to było auto z porządnych lat 90-tych.
Ostatnio edytowane przez Burzyk ; 01-06-2009 o 08:07 |
|
|
|