![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 08-07-2007
Model: FOCUS
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2003
|
witam w wczoraj w mojej foce zauważyłem dziwną rzecz. mianowicie po zgaszeniu silnika w okolicy przedniego lewego koła wydobywa się dziwny odgłos jakby silniczek elektryczny pracował, na pewno pobiera prąd bo rano nie odpalił!
zapaliła się lampka abs na desce, wyjąłem bezpiecznik od abs i problem częściowo załatwiłem niemam absu ale dziwne odgłosy ucichły i nie rozładowuje mi aku. WIE KTOŚ JAK CO MI W AUCIE DOLEGA I JAK SIĘ ZA TO ZABRAĆ???? I MAŁO WYDAĆGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. auto ma 280 000 kilometrów i jeszcze nie miało wymienianych zadnych części od abs. CZY CZUJNIK ABS MOŻE WYDAWAĆ TAKIE DZWIĘKI??? z góry dzięki za pomoc
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-12-2008
Model: MK7
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 1997
|
caly czas chodzi ci pompa ABSu, albo cos z instalacja elektryczna albo spierniczyla sie pompa. w pompie ABS jest silniczek elektryczny i to jego slychac,a czujka napewno sie nie odzywa
|
|
|
|