Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|łódzka
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 30-03-2009, 21:29   #1901
zbys24
ford::advanced

Imię: Zbyszek
Model: kuga
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Spot łódzkiej grupy

Cytat:
Napisał baluckityp Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

jeszcze bede szukac i dxieki za wsparcie -> zbys24
Niema problema!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Masz tu jeszcze parę linków, niestety ceny podobneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

[FONT=&quot][Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ][/FONT]

Stary 30-03-2009, 21:37   #1902
MacieqZST

Model: MDO był
Silnik: Should Be Higher
Rocznik: 200?

Cytat:
Napisał zbys24 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do buba i antek Na spocie grasowali z foto pstrykiem, może by jakieś foty wstawili. HeeęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No właśnie Lider w spotach a zdjęć coś mało ?? ;-)
MacieqZST jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 30-03-2009, 22:10   #1903
mouzes

Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999

kurde ... normalnie aż żałuję że nie robiłem zdjęć tym razem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

bo czas najwyższy odbrazić się z forum i powrzucać trochę nowych zdjęć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mouzes jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 31-03-2009, 00:40   #1904
zbys24

Cytat:
Cytat:
Napisał zbys24 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do buba i antek Na spocie grasowali z foto pstrykiem, może by jakieś foty wstawili. HeeęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

No właśnie Lider w spotach a zdjęć coś mało ?? :fcp4
Przyrzekam poprawę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 31-03-2009, 11:10   #1905
black_time

Imię: Kriss
Model: Mondeo Kombi
Silnik: 2.0 tddi
Rocznik: 2001

Coś wczoraj nie mogłem na Pb pojechać za bardzo, bo kangur mnie złapał masakryczny,więc ciach szybko na LPG.
Przyznać się kto mi "Przepływke" odpiął?
black_time jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 31-03-2009, 13:07   #1906
black_time

Imię: Kriss
Model: Mondeo Kombi
Silnik: 2.0 tddi
Rocznik: 2001

A oprócz dowcipu to mam jeszcze pytanie odnośnie krakowa.Kto wkońcu jedzie?
Ja planuje wypad na śląsk,więc może uda mi się akurat tego dnia tam skoczyć i do krakowa już będe miał rzut beretem.
Nie chce mi się całego wątku o zlocie czytać,ale zauważyłem,że o 11.30 ktoś się spotyka na bramkach.Czy chodzi o ekipe łódzką i śląską?Nie wiem czy dobrze mi się wydaje ale pewnie chodzi o brami na A4 zaraz po zjeździe z S1.
Troszku wcześnie,ale jak sprawe załatwie do godziny 11 to może zdąże.
black_time jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 31-03-2009, 13:46   #1907
zbys24

Cytat:
Napisał black_time Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
coś wczoraj nie mogłem na pb pojechać za bardzo, bo kangur mnie złapał masakryczny,więc ciach szybko na lpg.
Przyznać się kto mi "przepływke" odpiął?

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 31-03-2009, 13:54   #1908
zbys24

Cytat:
Napisał black_time Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Troszku wcześnie,ale jak sprawe załatwie do godziny 11 to może zdąże.
nie stresuj się !! byle byś o 13-tej na miejscu spota był.
Stary 31-03-2009, 19:34   #1909
mouzes

Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999

Cytat:
Coś wczoraj nie mogłem na Pb pojechać za bardzo, bo kangur mnie złapał masakryczny,więc ciach szybko na LPG.
Przyznać się kto mi "Przepływke" odpiął?

yyyyy a to twoja maska była w ogóle otwierana ?

aaa była bo chciałem porównać 1.6 z 1.8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale o przepływce u ciebie nic mi nie wiadomo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

wiadomo mi tylko o zbysiowym przekaźniku i zbysiowej przepływce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale to sobie znalazł chyba
mouzes jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 31-03-2009, 21:52   #1910
komik
ford::beginner

Imię: Mariusz
Model: Galaxy mk1 lift
Silnik: 2,3 benzyna + LPG
Rocznik: 2000
Smile Odp: Spot łódzkiej grupy

Szczecin pozdrawia Łódź :607:
Melduję swoje przybycie w niedziele 05.04.2009. w odwiedzinki do was.Cieszycie się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
komik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Tagi
grill , łódz , spot

Zasady postowania