![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-03-2009
Model: VW Golf4
Silnik: 1.4 16v
Rocznik: 1998
|
http://www.nosek.tx.pl/fefkwww/zegaryborys/fot20.jpg spojrz sobie tutaj mi sie takie coś marzy ,tak to ogolnie sie podoba ale znając życie wali po oczach jezeli sie zabiore do zrobienia takich budzików o ile czas i finanse na to pozwolą to napewno dam potencjometr i mam wtedy mozliwosc regulacji swiecenia żeby nie waliło po oczach...obojetnie czy to dioda walcowa czy normalna czy zmatowiona Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Norbert
Model: Ford Cougar
Silnik: 2.0
Rocznik: 1999
|
Właśnie to zdjęcie, zainspirowało mnie. Ale jak wszyscy piszą to trudna sprawa. I faktycznie może mnie rozpraszać a z biegiem czasu drażnić. Dlatego posłucham Was i zrezygnuje z tego bajeru.
Dziękuje dracco7 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-03-2009
Model: VW Golf4
Silnik: 1.4 16v
Rocznik: 1998
|
dracco7
to co na zdjeciu mozna zrobić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bez mniejszego problemu tylko to mozna zrobić tylko na stałe w sensie ze zapala sie tak jak wczesniejsze podswietlenie koszta max 35zł tego co na zdjeciu wrzucilem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i trzeba pamietać o potencjometrze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez rudywdzz ; 06-04-2009 o 22:32 |
|
|
|