![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: S-MAX
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2009
|
Właśnie przejrzałem całe forum na temat poduszek i błędów z nimi związanych zamierzam wreszcie zgasić świecącą kontrolkę na desce w swoim c-max czekam na przesyłkę będą w niej napinacze bo mam swoje wystrzelone jak dojdzie biorę się za montaż i potrzebuję trochę wiedzy od was bo w postach które są umieszczone na forum nie znalazłem zagadnień mnie interesujących.
1. wiem ze sensor muszę naprawić ale to już nie problem 2. czy przy podłączaniu napinaczy odłączyc akumulator? 3. czy istnieje jakaś mozliwość że poduszki mogą same wystrzelić ? jeśli tak to na co zwrócić uwagę zeby tak sie nie stało 4. na przodzie auta znajduje sie czujnik uderzeniowy, a gdzie znajduję się czujniki boczne ? bo wiem ze są dwa do bocznych poduszek 5. czy jesli któryś z czujników byłby uszkodzony a jest podpięty to moze doprowadzić do wystrzału jak włącze zasilanie po montarzu? Prosze o wszelkie wskazówki na ten temat Pozdrawiam |
|
|
|