Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 07-07-2009, 10:06   #31
bratjon
ford::beginner

Model: MK IV Titanium X
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: brudne reflektory

Cytat:
Napisał danielr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jaka argumentacja zostala podana przez ASO ? Dlaczego nie uznano tego za usterkę gwarancyjna ?
Pan w ASO powiedział - " że i owszem on mnie rozumie ale... proponuje mi jeszcze jedno - chce żeby postawić im samochód na noc , rzekomo gdyby na noc miały jeszcze bardziej zaparować reflektory i pozostawić do rana i dopiero wtedy jeszcze raz ocenić ich stan i gdyby pojawiło się jeszcze więcej smug wewnątrz - wtedy ewentualnie zastanowią się nad wymianą"
- co to za BZDURY ????

Zażądałem od niego na piśmie (na wypadek kontroli Policyjnej albo jakiś spraw roszczeniowych) oświadczenia że wg ASO te reflektory spełniają wymogi homologacyjne i ich aktualny stan nie wpływa na wiązkę światła . Na to Pan że owszem ale dopiero po zaproponowanym dodatkowym teście (opisanym przeze mnie powyżej)
No nic , mimo że uważam to za bzdurę - postawię im samochód na noc i zobaczymy co wtedy??? Jak tylko będę miał nowe fakty od razu napiszę .
Pozdrawiam Wszystkich Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

bratjon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-07-2009, 10:22   #32
jvc
Feel The Difference

Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018

Pogadaj z heko ona ma sposób na ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź
NIEBIESKI-zarejestruj się

jvc jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-07-2009, 10:28   #33
bratjon

OK Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak coś to na pewno zagadam do Heko ale póki co ... jestem po prostu ciekawy jaką opinie mi wystawią po ich "cudownym teście" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hue hue
jedno wiem na pewno - NIE ODPUSZCZĘ !!! zamęczę ich na maxa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 07-07-2009, 10:38   #34
Starwarrior
ford::advanced

Model: Mondeo Ghia X mk3
Silnik: 2.0TDDI
Rocznik: 2001

Cytat:
Pogadaj z heko ona ma sposób na ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślałem że Heko to on...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Po remapie: 141KM 324,6Nm
Starwarrior jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-07-2009, 10:42   #35
jvc
Feel The Difference

Znaczy kto...? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź

Stary 07-07-2009, 10:51   #36
kristof70
FCP member

Model: Mk4 Mondeo TitaniumX
Silnik: 2.0 Duratec 145KM
Rocznik: 05.2009

Cytat:
Napisał bratjon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
OK Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak coś to na pewno zagadam do Heko ale póki co ... jestem po prostu ciekawy jaką opinie mi wystawią po ich "cudownym teście" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hue hue
jedno wiem na pewno - NIE ODPUSZCZĘ !!! zamęczę ich na maxa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Walczysz z aso w ełku?
kristof70 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-07-2009, 10:56   #37
bratjon

Tak kristof70 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 07-07-2009, 11:05   #38
kristof70
FCP member

Model: Mk4 Mondeo TitaniumX
Silnik: 2.0 Duratec 145KM
Rocznik: 05.2009

Cytat:
Napisał bratjon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak kristof70 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odezwe sie na pw. Ja tam o mało co nie kupiłem auta.
kristof70 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-07-2009, 14:48   #39
mir200
ford::average

Model: MK 4 Tit X kombi
Silnik: 2.0 TDCi

Cytat:
Już się tak nie bójcie , ksenony wam wymienią na pewno gorzej z tymi co mają zwykłe lampy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale przecież koledze bratjon odmówili wymiany, także i ksenony są zagrożone uznaniem reklamacji. Chyba, że coś wiesz jvc czego my nie wiemy
mir200 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-07-2009, 15:02   #40
jvc
Feel The Difference

Na szczęscie mam potwierdzenie że wymienią mi lampy(zwykłe) bez problemu ,więc Panowie podstawa to trafić na konkretnego człowieka w ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie chwalę się co to za ASO bo się wszyscy tam rzucą i w końcu i mnie nie wymienią Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź

Odpowiedz

Zasady postowania