![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Nie no to oczywiscie nie podlega dyskusji. Liczylem tylko ze ktos poda jakies namiary na czarodziejskie miejsce w ktorym zrobie co mam zrobic i jeszcze w weekend obale kilka browarkow ze znajomymi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak czytalem i czytalem wczesniejsze watki i ktos rzucil 100, ktos inny 110 wiec wydawalo mi sie ze 150 to tak akurat. Jak widze sie przeliczylem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 02-09-2008
Model: Focus
Silnik: 1.6 Pb
Rocznik: 2000
|
Poszukaj i popytaj w okolicy, jeśli jest kilka zakładów, to pewnie cena też może być konkurencyjna w jednym czy drugim. Na pewno nikt nie poda Ci dokładnej ceny bo to wszystko zależy ile czynnika Ci uzupełnią Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdr |
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Ok tak zrobie.Dzieki za info. Oczywiscie jak cos znajde interesujacego to sie podziele ta wiedza. A jak ktos cos wie to niech wali smialo pewnie jeszcze nie jeden delikwent z okolic zaglebia tu zajrzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-09-2008
Model: Focus,Mondeo
Silnik: 1.6 TDCI,2.0 TDCI
Rocznik: 2014,2018
|
W Tychach za nabicie zapłaciłem 100 +20 za uzupełnienie czynnika(brakowało 300g)+30 za odgrzybianie. Z tego co słyszałem w Dąbrowie na Ludowej znajomi warsztat sobie chwalą.
|
|
|
|