![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 15-07-2009
Model: Mondeo TS
Silnik: 2.5 T
Rocznik: 2008
|
nie wiem czy wiecie ale to co oferuje ford nie ma nic wspolnego z bixenonami.
Najgorsze jest to ze debile z ASO forda wmawiaja klientom ze to jest wlasnie bixenon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 19-05-2009
Model: Mondeo Ghia X mk3
Silnik: 2.0TDDI
Rocznik: 2001
|
ja nie mam mk4 ale o co tam chodzi z tymi ksenonami???
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
Niestety ku ich niezadowoleniu musze napisac ze mają błedne opisy bo zaden MK4 nie ma biksenonów. Oczywiscie oferta forda ma taka pozycje i sam zreszta za nią dopłacałem - po odbiorze auta okazuje sie ze to goowno nie biksenon. Sa to swiatla ksenonowe z doswietlaniem zakretu, niestety swiatlo drogowe pozostaje i jest podawana z innej zarowki (co juz wyklucza pojecie biksenonu). Po odebraniu samochodu juz po jednym dniu bylem w ASO zeby to reklamowac - skonczylo sie na duzym rabacie i wielu giftach (powiedziałem ze oddaje samochod bo nie jest on zgodny ze specyfikacja). |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Zarejestrowany: 19-05-2009
Model: Mondeo Ghia X mk3
Silnik: 2.0TDDI
Rocznik: 2001
|
nie wiem czy żaden mk4 nie ma bi-ksenonów, ale zgadzam się z Tobą że doświetlanie zakrętów to nie bi-ksenon...
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() Zarejestrowany: 30-06-2008
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI, 140KM
Rocznik: 2007
|
Ja mam Bi-xenon w podpisie i nie wiem jak zmienic ta sygnaturę
jest to opcja chyba juz nie edytowalna na tym forum, a jesli sie myle to prosze o porade jak to zmienic
|
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
mi akurat podpis nic a nic nie przeszkadza. Ciekawy jestem tylko czy jak odbieraliscie samochody (oczywiscie kupione jako nowe w salonie) to czy walczyliscie o jakies rabaty i błedy ASO (dodam ze u mnie nie była to ich jedyna wpadka) |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 26-11-2008
Model: Mk4 Mondeo TitaniumX
Silnik: 2.0 Duratec 145KM
Rocznik: 05.2009
|
Cytat:
system statycznych ksenonowych reflektorów adaptacyjnych ze spryskiwaczami i automatyczną regulacja kąta ustawienia. wg prospektu : system ksenonowych reflektorów ze statycznymi światłami doświetlającymi zakręty ( statyczne reflektory ksenonowe, automatyczna regulacja kata ustawienia świateł w pionie oraz spryskiwacze), nie ma nic o bixenonach, chociaż jak zbierałem oferty przed zakupem to sprzedawcy pisali w "skrócie" bixenony, ale w umowie sprzedaży nie mam nic o bixenonach. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
he he to moze to zmienili, bo ja w specyfikacji zamówionego auta miałem wlasnie biksenony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do tego tez miałem np. regulowane i składane elektrycznie lusterka zewnetrzne czy tez regulowana wysokosc fotela pasazera (niestety w tym pakiecie nigdy takiej opcji nie bylo..... te błedy musiały ich zabolec) |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 26-11-2008
Model: Mk4 Mondeo TitaniumX
Silnik: 2.0 Duratec 145KM