![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Montaż lampek był poniekąd wymuszony: jak montowałem siatkę mimo próśb nikt na forum nie podał mi wymiarów/odległości zamontowania uchwytów :fcp5 musiałem wycinać otwory w/g uznania. Efekt był taki iż po lewej stronie auta źle wyciąłem otwór (zbyt duża dziura) a po prawej, w wyniku zdobycia empirycznie wiedzy OK. Powstały otwór nie był atrakcyjny wizualnie :fcp5 zamontowałem więc dodatkowe lampki :fcp1 Pomysł jest w 10tkę: oświetlają zarówno tylne siedzenia jak i bagażnik, teraz żadna ciemna noc nie jest straszna. :fcp1 Lampki zapalają się wyłącznie po otwarciu drzwi, gasną po uruchomieniu zapłonu.
|
|
|
#22 | |
|
ford::average
![]() Imię: Daniel
Model: Mondeo Kombi TREND
Silnik: 2.0 Tdci 130KM
Rocznik: 2004
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2000 TDCi
Rocznik: 2006
|
Witajcie
a ja mam problem z siatka pionową po między bagażnikiem a tylnymi siedzeniami, kupiłem siatke (cudne allegro) na dole mam zaczepy ale nie wiem gdzie nalezy zamontować górną część, owszem moge na zasadzie prób i błędów ale po co niszczyć podsufitkę, może ktoś da mi odpowiedzieć co i jak zrobić???? pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#24 |
|
![]() Zarejestrowany: 03-02-2009
Model: mondeo mk5 kombi
Silnik: 2.0 EcoBoost 203 km
Rocznik: 2016
|
Witam,
Może ktoś się orientuje... Czy siatka grodziowa (oddzielająca przestrzeń bagażową) jest taka sama w mondeo kombi mk3 i w mk4??? Pewnie nie, ale...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. POZDRAWIAM!
|
|
|
|
#25 |
|
|
Mam zamontowaną, sprawdzę jutro wymiary. A masz uchwyty górne? To są auta o innych wymiarach, także wewnętrznych. W MK IV jest ładniejsza siatka - gęste/mniejsze oczka. By sprawdzić czy będzie OK musiałbym znać wymiary wewnętrzne nowego MDO - chodzi o wysokość oraz szerokość - oczywiście za tylnym oparciem.
MJJ HUMAN NATURE NTM - NARODOWY TEST MIECIA czyli ile dodatków uda się upchać do jednego złomka! Ostatnio edytowane przez RECONDO ; 20-07-2009 o 22:30 |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
![]() Zarejestrowany: 25-01-2009
Model: Mondeo Mk3 Kombi GhiaX
Silnik: 2.0 TDCI 96KW
Rocznik: 2004
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
Wymiary mocowania:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#28 |
|
|
RECONDO, kolejny raz jestem Ci wdzięczny za informacje, przejrzałem większość Twoich wpisów i pewnie nie jestem jedynym który powie Ci: DZIĘKI !!!
osobiście nie mam takiego pozytywnego "fioła" jak Ty ale wiele od Ciebie się nauczyłem, tak trzymaj i pozdrawiam, a co do siatki to muszę teraz kupić uchwyty montażowe i pies będzie sobie siedział gdzie mu się podoba w bagażniku pozdrawiam Tomek |
|
|
|
|
|
#29 |
|
|
Szukałem uchwytów dla siebie ponad 6 miesięcy - skończyło się w ASO - nie wiem jak teraz ale moje kosztowały zbyt dużo jak na kawałeczek plastiku.
|
|
|
#30 | |
|
|
Cytat: