Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Zloty > Zloty
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 08-08-2009, 22:08   #231
YacoszeK

Domyślnie Odp: I Letni piknik Forda wraz z dealerem Ford Armada, Zabrze 2009-08-22

markotek - logo ok, ale wg mnie znika w nim Nick klubowicza... za dużo tam jest... wyciąłbym z tego datę i miejsce - logo Armady można zostawić jako ukłon w ich kierunku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ew. przyjrzyj się logu zaproponowanemu przez stew66 (linki do "przerobionych" plików zamieścił 12345mario kilka wpisów wcześniej) - wydaje mi się, że są one bardziej czytelne, a zarazem ładniejsze... ale - tak jak pisałem wcześniej - obojętne które, bylebyśmy mieli w miarę jednakowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy jargal mógłby się wypowiedzieć w tym temacie (wiem, że zajęty jesteś całą organizacją, ale może znajdziesz chwilkę żeby się przyjrzeć i zdecydować jako główny pomysłodawca i organizator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Stary 08-08-2009, 22:11   #232
YacoszeK

Domyślnie Odp: I Letni piknik Forda wraz z dealerem Ford Armada, Zabrze 2009-08-22

i tak jak pisałem wcześniej - jeśli ktoś ma problem z przerobieniem loga pod swojego Nicka lub się komuś nie chce - służę pomocą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ustalmy wygląd i mogę takie loga porobić i wysłać zainteresowanym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam nadzieję, że nie dostanie mi się za "marudzenie" - w końcu nowy jestem wśród "Starych wyjadaczy" Klubu Forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stary 08-08-2009, 22:34   #233
Butrex

Mysle ze na przyszlosc przydaloby sie miec tablice juz na stale/ art-studio ktore wykonuje tablice z pcv ma kilkanascie wzorow podaliscie linki, ja pogrzebalem tez tam i znalazlem wzor z Vectra klub polska - to bardzo dobry pomysl a koszt 20 zl to zaden pieniadz - gdyby tak opracowac cos dla wszystkich by byl zachowany porzadek i tylko nicki pozmieniac? - podaje linka jak tablica vectry jest zrobiona .....

http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any.

Stary 08-08-2009, 22:44   #234
kaczozord
ford::advanced

Model: Focus
Silnik: .
Rocznik: .

Logo @Markotka jest bardzo profesjonalnie zrobione, gdyż zawiera wszelkie informacje na temat konkretnego zlotu. Fajny pomysł i wykonanie, oraz jest on czytelny,
Logo @stew66 jest bardziej uniwersalne, tj. na każdy zlot. Bardzo czytelne, rzuca się zaraz w oczy klub i nick delikwenta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Oba projekty są bardzo fajnie zrobione. Nie wiem tylko, czy jest potrzeba umieszczać tyle informacji na plakietkach. Może wystarczy sam nick (projekt @stew66). Ale nie umniejsza to atrakcyjności projektu @Markotka - szacun!
kaczozord jest offline  
Stary 08-08-2009, 22:46   #235
webool
ford::average

Model: Focus
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2008
Smile Odp: I Letni piknik Forda wraz z dealerem Ford Armada, Zabrze 2009-08-22

Cytat:
Napisał markotek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakieś sugestie co do zmian poprawek to dajcie znać
Dla mnie rewelacja dzięki za meila POZDROWIONKA
Stary 08-08-2009, 23:12   #236
stew66

Imię: WR
Model: Ford Focus ST-Line
Silnik: 1.5 EcoBoost 150>195KM 340Nm
Rocznik: 2018/2019

Uważam, że projekt @Markotka jest jest bardzo profesjonalny, z nastawieniem na konkretny zlot, w moim projekcie miało byc prosto, przejrzyscie i uniwersalnie, ocenę i decyzje co do wyboru pozostawiam wam szanowni forumowicze ;-)
A może umieścimy obydwa w naszych pojazdach," i wilk bedzie syty i owca cała" ;-)

Ostatnio edytowane przez stew66 ; 08-08-2009 o 23:20
stew66 jest offline  
Stary 09-08-2009, 00:12   #237
stew66

Imię: WR
Model: Ford Focus ST-Line
Silnik: 1.5 EcoBoost 150>195KM 340Nm
Rocznik: 2018/2019

Podaje link do mojej propozycji logo z nickiem, jest on w wordzie z możliwością edycji (wpisania) własnego nicka.
Link: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
stew66 jest offline  
Stary 09-08-2009, 00:29   #238
Maloopalony
ford::amateur

Model: Honda Civic EP4
Silnik: diesel
Rocznik: 2003

Z ostaniej chwili...

Wesoły TiMowóz bedzie !!
Maloopalony jest offline  
Stary 09-08-2009, 10:49   #239
Dekar
ford::average

Model: Ford Focus 3D
Silnik: 1.6
Rocznik: 1999

FAjne logo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A koszulki tez beda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dekar jest offline  
Stary 09-08-2009, 11:30   #240
cichy1399
ford::amateur

Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 zetek
Rocznik: 1998

Witam to i ja sie pojawie pierwszy raz . Kto sie wybiera z Jastrzębia - Zdroju lub okolic to może pojedziemy razem co wy na to.
cichy1399 jest offline  
Zamknięty Temat

Zasady postowania