![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#141 | |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-12-2008
Model: monde
Silnik: 20
Rocznik: 2009
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 30-06-2008
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI, 140KM
Rocznik: 2007
|
![]()
A czy jest tu ktoś kto ma moduł VOICE COMMAND w języku angielskim, a chciałby
w języku niemieckim . Jeśli tak to zapraszam na priv.
![]() |
#143 |
![]() Zarejestrowany: 07-05-2008
Model: Mondeo Titanium Navi
Silnik: 2.0 Duratec
Rocznik: 2008
|
![]()
mzk miałeś już intalacje? W AutoPlaza w Wa-wie zaśpiewali łącznie 2000 brutto - po sprawdzeniu sytuacja identyczna jak u Ciebie - wiązka jest, ale nie ma kabelka do mikrofonu - chyba tylko w fabryce Forda wiedzą dlaczego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W tej kasie jest wliczony ten przewód który wg cennika kosztuje 200 PLN - po prostu masakra.
Kolejne pytanie do mzk lub zdzisław22 - w jaki sposób port USB jest łączony z całą instalacją? jest podłaczany do modułu Bluetooth, czy jakoś inaczej bo panowie w serwisie byli trochę zdezorientowani (porażka)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
![]() Zarejestrowany: 30-12-2008
Model: monde
Silnik: 20
Rocznik: 2009
|
![]() Cytat:
Całość ma wyglądać jak na zdjęciu. Podaję, żeby Ci jakiejś "kaszany" nie zrobili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
![]() Zarejestrowany: 07-05-2008
Model: Mondeo Titanium Navi
Silnik: 2.0 Duratec
Rocznik: 2008
|
![]()
OK - teraz wszystko jasne - mam nadzieję że jak zamówiłem moduł Bluetooth/VC/USB to ten kabelek będzie - zamówiony moduł jest droższy od zwykłego, jak napisał mzk o jakie 140 PLN.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
![]() Zarejestrowany: 10-10-2008
Model: Mustang
Silnik: 4.0
Rocznik: 2010
|
![]()
Ja czekam na części. Trochę mnie zaniepokoiliście tymi kabelkami do mikrofonu i do USB. Przyznam, że spodziewałem się, że z tego gniazda USB po prostu sterczy sobie kabel do podłączenia do modułu.
Termin 22.08 - 08:30, więc będę cały dzień w Starogardzie Gdańskim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez mzk ; 18-08-2009 o 11:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
![]() Zarejestrowany: 10-10-2008
Model: Mustang
Silnik: 4.0
Rocznik: 2010
|
![]()
Kabelka nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. trzeba domówić - znów tydzień czekania.
Jestem trochę załamany, bo miało być tak pięknie. Elektryk dorobił wiązkę do mikrofonu, podłączył i nie działa. Coś nie gra ale nie wiedzą co i dlaczego, po całej sobocie walki efekt jest taki, że w końcu zadziałał bluetooth, ale nie ma VC, o USB na razie nie wspominam, bo czekam na przewód. Jest jakiś kłopot z ustaleniem co do czego - czy mikrofon do modułu czy do radia, jak te auxy zmostkować itp. Gdzieś w sieci widziałem zdjęcie łądnego pajączka do mostkowania takiej szarej wtyczki 9 pinowej a teraz nie mogę znaleźć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W poniedziałek ciąg dalszy walki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
![]() Zarejestrowany: 18-06-2008
Model: C-Max
Silnik: 1.8 FlexiFuel
|
![]()
Mikrofon do modułu - bo potrzebny do VC i telefonu. Dopiero moduł wysyła 3 przewody do radia ( Aux R Aux L i GND )
Zaraz poszukam schematu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
![]() Imię: Łukasz
Model: Alfa Romeo
Silnik: 1,75
Rocznik: 2013
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
![]() Zarejestrowany: 18-06-2008
Model: C-Max
Silnik: 1.8 FlexiFuel
|
![]() Cytat:
W takim razie może ford wypuścił moduł telefonu samochodowego z VC ???? Ostatnio edytowane przez glucosum ; 23-08-2009 o 00:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
bluetooth mk4 , bt mk4 , radio |
|
|