Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|kujawsko-pomorska
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 05-09-2009, 09:58   #831
jacekpr1
ford::average

Imię: Jacek
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: stary
Domyślnie Odp: Zlocik? :)

Cytat:
Napisał wrredusek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To ja może zamieszam troszkę swoim pytaniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiem wiem, na pewno to jest napisane wcześniej ale co tam, ostatnio mam talent do wywoływania zamieszania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przez spory czas nie miałem dostępu do netu więc zapytam, kiedy to spotkanie ma się odbyć? Ostatnio mam taki młyn, że nawet gubię dni tygodnia, ale postaram się dojechać, tylko kiedy i gdzie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czytaj od 77 strony. Tam jest podane co kiedy gdzie.....

jacekpr1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 05-09-2009, 10:00   #832
jacekpr1

Imię: Jacek
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: stary

PRZYPOMNĘ:

Cytat:
Napisał MKII-V6
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zapraszam wszystkich chętnych na spot rodzinny w Grudziądzu.12.września o godz 11.00
Szczegóły:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
jacekpr1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 05-09-2009, 12:53   #833
HUDY 73

Model: SCORPIO Mk1
Silnik: 2,0 DOHC
Rocznik: 1991

Jakieś kasiorke będziecie zbierać, jak tak to kiedy i ile? Ja pisze się z familią na spocik mam szanse w 99,99%. Już w pracy mówiłem że wsobote 12ego mie niebędzie, chba że coś się stanie.Mam nadzieje że kolega z Łasina dołączy jeszcze nie jest przekonany, na radiu w Łasine też się dwie osoby zainteresowały, podałem date, miejsce a reszte mieli zobaczyć na FCP.
POZDRAWIAM.
HUDY 73 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 05-09-2009, 13:24   #834
Anabela
ford::beginner

Imię: Anka
Model: HYUNDAI IX20
Silnik: 1,6 125KM
Rocznik: 2003

Kasę trzeba zabrać, bo będziemy się rozliczać za zakup kiełbasek itp., poza tym ten pokaz Komturii też kosztuje. Ile to wyjdzie nie mogę ci powiedzieć, bonikt tego nie wie, ale z torbami nie pójdziemy, spokojnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hudy, daj znać, czy cię dopisać do listy na MKP i ile osób, te osoby z Łasina też by mogły się określić... Czasu coraz mniej.
Stary 05-09-2009, 19:04   #835
HUDY 73

Model: SCORPIO Mk1
Silnik: 2,0 DOHC
Rocznik: 1991

Wszystko będe wiedział jutro, jak koledzy do jutra się nie określą to ich strata będą żałować.
A tak z ciekawości ile już jest fordzików na liście???

Ostatnio edytowane przez HUDY 73 ; 05-09-2009 o 19:28
HUDY 73 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 05-09-2009, 19:48   #836
uro2
ford::professional

Model: mondeo sedan [mk1]
Silnik: 1,8 td
Rocznik: 1996

O ilę się nie mylę to 29 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 05-09-2009, 20:26   #837
przemekmondeo

Model: Renault Scenic
Silnik: 1.6 16V 107KM K4M
Rocznik: 2002

a te Błonia nadwiślańskie to przy jakiej ul są?? Bo zapowiada się że sam będę jechał i jakiś adres trza w navi wpisaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chyba,że miejsce się zmieni ale o tym chyba ktoś nas powiadomiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
przemekmondeo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 05-09-2009, 20:32   #838
Anabela

Nie bój się, powiadomi, powiadomi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie pochwalisz się spotkaniem? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 05-09-2009, 20:37   #839
przemekmondeo

Model: Renault Scenic
Silnik: 1.6 16V 107KM K4M
Rocznik: 2002

A oczywiście, że się pochwalęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dziś było spotkanie reprezentantów MKP i FCP z regionu toruńskiegoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Małe zapoznanie się i nawiązanie dalszej znajomości, oczywiście znajomość ta będzie kontynuowana poprzez spotkania pt.: "Moja miłość do fordów" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
przemekmondeo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 05-09-2009, 21:08   #840
Anabela

Cytat:
Napisał przemekmondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A oczywiście, że się pochwalęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dziś było spotkanie reprezentantów MKP i FCP z regionu toruńskiegoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Małe zapoznanie się i nawiązanie dalszej znajomości, oczywiście znajomość ta będzie kontynuowana poprzez spotkania pt.: "Moja miłość do fordów" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Nie inaczej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miło było poznać. Może w końcu reszta kolegów się ruszy? Było by miło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylu nas jest na forum... Nygusy jedne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zasady postowania