![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 07-07-2009
Model: Focus MK2
Silnik: 1.6 TDCI (109KM)
Rocznik: 2005
|
Jak w temacie. Gdzie można wyrzucić zużyty olej? Pomysły typu: fosa, kosz itp. odpadaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy można gdzieś oddać olej jak np. telewizor? Wydaje mi się, że w czasach tak poważnej troski o środowisko nie powinien to być problem. Czy jest na to jakiś przepis?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 26-11-2008
Model: Mk4 Mondeo TitaniumX
Silnik: 2.0 Duratec 145KM
Rocznik: 05.2009
|
Jak wymieniasz sam w ogródku to masz problem, nie mówie o warsztatach bo tam nie ma tematu. Są firmy które zajmuja się recyklingiem zużytego oleju, ale za oddanie trzeba zapłacić. Spróbój zapytać na stacjach benzynowych może wezmą tylko nie wiem czy też sie za to nie płaci. A najlepiej jak masz znajomego mechanika samochodowego, który mógłby to wziąść do siebie.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 07-07-2009
Model: Focus MK2
Silnik: 1.6 TDCI (109KM)
Rocznik: 2005
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Imię: Wojciech
Model: Transit
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
|
Na niektórych stacjach benzynowych przyjmują zużyty olej - nawet chętnie, bo im płacą za niego.
|
|
|
#5 |
|
Zablokowany
Model: fs
Silnik: 1998
Rocznik: 95
|
ja zuzytym olejem garaz z desek znajomego maluje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 01-10-2007
Model: Volvo
Silnik: spalinowy
Rocznik: nie młody
|
A mi zuzyty olej pozostaje do zimy i na rozpałke w piecu w sam raz.
A płacic baranom jeszcze za to ze wezma ode mnie olej, istne kretynstwo i złodziejstwo. |
|
|
|